(Poistunut julkaisusta)

Jäteauton kuljettajia kesätöihin Jyväskylään
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.

Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt Jyväskylän alueelle

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ kesäkaudelle 2021!

 

Jyväskylän yksikön toiminta-alueelle Jyväskylään, Keuruulle, Joutsaan, Pieksämäelle ja Saarijärvelle.

 

Tehtävässä vastaat itsenäisesti, tai työparisi kanssa oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Työt alkavat joustavasti kevään aikana aikana ja hommia riittää aina syyskuun loppuun saakka.


Edellytämme vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta muutakin kuin autokoulun verran. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuuslähtöistä työskentelytyyliä.

 

Työt voit aloittaa joustavasti kevään aikana ja  meillä on mahdollisuus työskennellä syyskuun loppuun saakka. Työ alkaa perehdytysjaksolla, joka määräytyy aikaisemman kokemuksen mukaan. Myös lyhyemmät jaksot tällä aikavälillä ovat mahdollisia. Kerrothan hakemuksessasi, mille ajalle haet töitä. Koeajan aikana teemme työhöntulotarkastuksen, johon kuuluu myös huumausainetestaus. 

 

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa https://www.lt.fi/kesaduuni. Hakuaika päättyy 31.3.2021, mutta haethan nopeasti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Lisätietoja tehtävästä saa puhelimitse työnjohdostamme arkisin kello 9-14 p. 050 572 4832.

 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.