(Poistunut julkaisusta)

jäteauton kuljettaja (pesuauto)
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta
 

PESUAUTON KULJETTAJAA

 

Pohjois-Savon alueelle toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta pakkaavan pesuauton ratissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, vuoroviikoin aamulla ja illalla.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä hyvä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Työtä tehdään eri paikkakunnilla joten se edellyttää matkustusvalmiutta. Valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään BC-ajokorttiluokka sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys ja lisäksi työturva- ja digipiirturikortti. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä ja turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 3.3. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.