(Poistunut julkaisusta)

Jäteauton kuljettaja (Espoo)
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Haemme asiakasyrityksellemme kahta Jäteauton kuljettajaa (Espoo)

Työnkuvaus:

Haemme asiakkaallemme jäteauton kuljettajaa Espoon- ja Helsingin toiminta-alueelle. Tehtävässä vastaat itsenäisesti tai parisi kanssa, oman alueesi jätehuollosta. Työ on 2-vuorotyötä aamu ja iltavuorossa.  Aikaisempi kokemus kuljetustöistä jätealalla sekä pk-seudun paikallistuntemus katsotaan eduksesi. Valittavilta kuljettajilta toivomme: C-ajokotin ja tie-ja työturvakortteja. Työ on fyysisesti välillä vaativaa, joka vaatii hyvää yleiskuntoa ja reipasta henkeä. Arvostamme kuljettajissamme: asiakaspalvelutaitoja, lehmän hermoja sekä ymmärrystä työturvallisuus asioista. Asiakasyrityksemme tallit sijaitsevat Espoon Tapiolassa.

Tarjoamme sinulle:

Vakituisia työaikoja ja vaihtuvia maisemia etsivälle, erinomainen vaihtoehto työllistyä huippu näköalapaikalle pääkaupunkiseutumme logistiikka-alan töihin. Noudatamme AKT työehtosopimusta. Kokeneelle jäteauton kuljettajalle palkkaus yli työehtosopimuksen.

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi linkin kautta tai suoraan sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR Trainee Joonas Silvennoinen
joonas.silvennoinen@workpower.fi

Avainsanat: kuljetus, logistiikka, kuljettaja, kuorma-auto, pääkaupunkiseutu, kokoaikatyö, kesätyö, jakelu, jätehuolto