(Poistunut julkaisusta)

Jäteauton ja vaihtolava-auton kuljettajia Tornioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.  Haemme nyt tarmokasta

JÄTEAUTON- / VAIHTOLAVA-AUTON KULJETTAJAA

Tornion yksikön toiminta-alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat itsenäisesti, tai työparisi kanssa oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin. Matkustusvalmius toisille paikkakunnille katsotaan eduksi.


Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä hyvä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään BC-ajokorttiluokka, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys, työturvallisuuskortti, digipiirturikortin katsomme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi kiertotalouden käytännöntekijä. Hae paikkaa hetimiten osoitteessa  https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/avoimet-tyopaikat. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! 


Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: valtteri.herrala@lassila-tikanoja.fi tai puhelimitse +358503850147 (soitot arkisin klo: 8-16). Haku aika päättyy 30.9.2020.