Jäteasemanhoitaja

Kiertokapula Oy
Tietoa tehtävästä

Meillä on nyt haussa Järvenpään Puolmatkan jätteidenkäsittelyalueelle

JÄTEASEMANHOITAJA

tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Tehtävässä pääset rakentamaan tulevaisuutta taloudellisesti ja liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa olevassa yrityksessä osaavan henkilöstön ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa. Tavoitteemme on olla myös tulevaisuudessa yksi alan merkittävimmistä toimijoista. Huomioithan, että jätteidenkäsittelyalueelle ei ole toimivia julkisia kulkuyhteyksiä.

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Jäteasemanhoitajan työ on monipuolinen asiakaspalvelurooli, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Työtehtävät koostuvat Puolmatkan alueella tapahtuvasta asiakkaiden opastamisesta ja avustamisesta lajittelussa. Jäteasemanhoitaja auttaa asiakkaita materiaalin oikein lajittelussa, tarkastaa asiakkaiden kuormat ja vastaa myös vaarallisten jätteiden vastaanottamisesta.

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työ pitää sisällään hyvin paljon kontaktia suoraan asiakkaisiin. Jäteasemanhoitaja edustaa Kiertokapulaa niin jätteidenkäsittelyalueillamme kuin loppuasiakkaalla. Työ on monipuolinen ja liikkuva. Sinulla tulisi olla tietotekniikan perustaidot. C-kortti ja ammattipätevyys on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Jäteasemanhoitajalta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle hyvän ja kehittyvän työyhteisön ison talon henkilöstöeduilla sekä ennen kaikkea monipuolisen ja vastuullisen työn. Me Kiertokapulassa välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme kattavan perehdytyksen. Työ on kokoaikainen arkityö työvuorojen sijoittuessa arkipäiville klo 6:45-19:15 väliseen ajankohtaan. Touko ja lokakuussa työvuoroja on myös lauantaisin.

Mentek tukee meitä rekrytoinnissa, mutta työsuhde tulee suoraan Kiertokapulaan. Tartu siis tähän mahdollisuuteen pikaisesti ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointi ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä minkä paikkakunnan jätteidenkäsittelyalueelle olet hakemassa (voit ilmoittaa useita paikkakuntia). Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 26.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta