(Poistunut julkaisusta)

Jäteasemanhoitaja (C-kortillinen)
Kiertokapula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Meillä on nyt haussa Hyvinkäälle Kapulan jätteidenkäsittelyalueelle

JÄTEASEMANHOITAJA (C-kortillinen)

tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Tehtävässä pääset rakentamaan tulevaisuutta taloudellisesti ja liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa olevassa yrityksessä osaavan henkilöstön ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa. Tavoitteemme on olla myös tulevaisuudessa yksi alan merkittävimmistä toimijoista.  

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Jäteasemanhoitajan työ on monipuolinen asiakaspalvelurooli, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Työtehtävät koostuvat Kapulan alueella tapahtuvasta asiakkaiden opastamisesta ja avustamisesta lajittelussa. Jäteasemanhoitaja auttaa asiakkaita materiaalin oikein lajittelussa, tarkastaa asiakkaiden kuormat ja vastaa myös vaarallisten jätteiden vastaanottamisesta sekä kuorma-autokeräyksistä ja jakelusta. Jäteasemanhoitajan tehtäviin kuuluu myös jäteastiakuljetukset, joissa jäteasemanhoitaja toimittaa asiakkaan tilaaman jäteastian asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työ pitää sisällään hyvin paljon kontaktia suoraan asiakkaisiin. Jäteasemanhoitaja edustaa Kiertokapulaa niin jätteidenkäsittelyalueillamme kuin loppuasiakkaalla. Työ on monipuolinen ja liikkuva. Edellytämme C-korttia, kuljettajan ammattipätevyyttä ja tietotekniikan perustaitoja. Jäteasemanhoitajalta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, sillä Kiertokapula tarjoaa asiakkailleen noutopalvelua, jossa suurikokoisiakin tavaroita haetaan suoraan loppuasiakkaalta.

Tarjoamme sinulle hyvän ja kehittyvän työyhteisön ison talon henkilöstöeduilla sekä ennen kaikkea monipuolisen ja vastuullisen työn. Me Kiertokapulassa välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme kattavan perehdytyksen. Työ on kokoaikainen arkityö työvuorojen sijoittuessa arkipäiville klo 6:45-19:15 väliseen ajankohtaan. Lokakuussa työvuoroja on myös lauantaisin.

Mentek tukee meitä rekrytoinnissa, mutta työsuhde tulee suoraan Kiertokapulaan. Tartu siis tähän mahdollisuuteen pikaisesti ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointi ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi