Jäte- ja vaihtolava-autonkuljettaja Kuusamoon
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.  Haemme nyt  tarmokasta

JÄTEAUTONKULJETTAJAA JA NOSTURIVAIHTOLAVA- AUTON KULJETTAJAA

Kokoaikaiseen työsuhteeseen Kuusamon yksikön toiminta-alueelle.Työtehtävät ovat pakkaavan jäteauton-,  nosturivaihtolava-auton kuljettajan sekä viemärihuollon tehtävät Ruka Kuusamo alueella. Työtehtävät ovat monipuolisia kuljetus- ja laitostehtäviä kiertotalouden parissa. Edellytämme lisäksi työkokemusta pyöräkoneen käytöstä ja kaivinkoneen käyttökokemus katsotaan eduksi.Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin,  joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa.

Valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään C-ajokortti ja voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys. E-kortin, Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi. Arvostamme aikaisempaa ajokokemusta sekä alan koulutusta. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja merkityksellisen työn osana hyvää työporukkaa.  Hae paikkaa hetimiten osoitteessa  https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/avoimet-tyopaikat . Hakuaika päättyy 6.12 mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!

Lisätietoja antaa työnjohtaja Janne Koski 25.11.2020 ja 02.12.2020 klo 13-15 välisenä aikana. Puhelin 0400 951 951.

Tehtävään valitulle henkilöille tehdään työhöntulotarkastus sekä huumausainetestaus.

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400248
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34056331.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Kuusamo