(Poistunut julkaisusta)

Jätä avoin hakemus Adeccolle, työtehtävät Vantaalla
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018Työn kuvaus:
  Oletko aktiivisessa työnhaussa tai katseletko pikkuhiljaa uusia mahdollisuuksia työurallasi? Me Adeccolla pyrimme auttamaan sinua etsimään elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan.
  Haemme jatkuvasti työntekijöitä eri toimialoille niin vakituisiin tehtäviin, määräajaksi kuin keikkoihinkin. Voit olla kokenut konkari ja sinulla on tarkka toive mielessä tulevalle työlle tai vasta uran alussa oleva hakija. Meillä on myös paljon tehtäviä, joihin emme vaadi aikaisempaa työkokemusta tai tiettyä koulutustaustaa. Kunhan olet innokas ja halukas oppimaan uutta.  
Työtehtävämme vaihtelevat laajalti ja teemme yhteistyötä monien eri alojen yritysten kanssa. Tyypillisiä toimialoja kauttamme ovat esimerkiksi asiakaspalvelu, tuotanto, tekniikka, logistiikka, myynti, markkinointi, taloushallinto, HR, toimisto ja rakentaminen. Pyrimme löytämään jokaisen tilanteeseen parhaiten sopivan vaihtoehdon.  
Hae tämän työpaikkailmoituksen kautta töitä ja kirjoita hakemuskenttään lyhyesti sinun mielenkiinnonkohteistasi sekä tulevaisuuden suunnitelmistasi. Käymme hakemuksia läpi viikoittain. Mikäli näemme että meillä on kokemustasi tai toiveitasi vastaavia tehtäviä, olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja tehtävistämme Vantaan alueella antaa Adeccon HR-konsultti Nhung Doan puh. 0504444496 (parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 13-14) . Voit olla Nhungiin yhteydessä myös sähköpostitse nhung.doan@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Avoin hakemus Adeccolle


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Nhung Doan, 0504444496


Toimipaikka:  VANTAA