(Poistunut julkaisusta)

JÄSENYKSIKÖN JOHTAJA
Suomen Asianajajaliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Haluatko kehittää Suomen Asianajajaliiton täydennyskoulutusta ja asianajajatutkintoa? Innostutko jäsenkuntamme tukemisesta? Oletko sparraava ja kuunteleva esimies? Tule johtamaan asiantuntijatiimiämme!

Jäsenasiat ja asianajajatutkinto ovat liiton lakisääteisiä tehtäviä ja osa suomalaista oikeudenhoitoa. 
Tiimisi kanssa kehität jäsenneuvontaamme; uusi verkkoasiointi ja jäsenpalvelumme muuttuvat toimintatavat vaativat kevään aikana innostunutta läpivientiä.  Linjaat ohjeistuksia, osallistut liiton hallituksen valvontaprosessien kehittämiseen ja tuet asiantuntijatiimiäsi onnistumaan vaativissa tehtävissään.
Tässä roolissa pääset tiimisi kanssa jalkauttamaan uusimuotoista asianajajatutkintoa ja osallistumaan sen jatkokehitykseen. Osa työtäsi on asianajajien täydennyskoulutus, jota koordinoit aktiivisesti liiton koulutusasiantuntijan ja koulutusvaliokunnan kanssa.
Johdat kuuden hengen tiimiä. Toimit myös työsuojelupäällikkönä. Tehtävässäsi raportoit liiton pääsihteerille ja kuulut liiton johtoryhmään.
Olet toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen, sinulla on johtamiskokemusta. Positiivisen toimintatapasi vuoksi sinulla pysyvät langat käsissä, etkä stressaannu kiireisessäkään tilanteessa. Nautit asioiden jatkuvasta kehittämisestä, osaat priorisoida ja toimit järjestelmällisesti.  Jaat mielelläsi tietoa ja sparraat muita. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset valmiudet ja kyky verkostoitua.
Toivomme, että sinulla on oikeustieteellinen tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Olet hyvä ilmaisemaan itseäsi sekä kirjallisesti että suullisesti. Ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja osaavien asiantuntijoiden muodostaman työyhteisön. Työsi on laaja-alaista ja yhteistyö liiton toimiston sisällä ja moninaisen jäsenkuntamme kanssa mielenkiintoista. Vakavarainen organisaatio, kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä mukava työyhteisömme odottaa sinua! 

Lisätietoja tehtävästä antavat Suomen Asianajajaliitosta palvelujohtaja Liisa Aro p. 0504077185 (27.10. 8-10 ja 28.10. 15-17) ja Mercuri Urvalista Joonas Peuhkuri p. 040 352 1171. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme jättämään viimeistään 4.11.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi  viitteellä FI-15604