(Poistunut julkaisusta)

Jäsenkoordinaattori
Teknologiateollisuus ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme henkilöä koordinoimaan Teknologiateollisuus ry:n jäsenasioita
 
Jäsenkoordinaattorina vastaat jäsenhakemusten käsittelystä, jäsenrekisterimme ylläpitämisestä ja jäsenmaksulaskutuksesta. Toimit yhteyshenkilönä jäsenyrityksillemme ja vastaat heiltä tuleviin kysymyksiin. Tehtävänäsi on kehittää ja automatisoida jäsenyyteen liittyviä työprosesseja. Osallistut Teknologiateollisuus ry:n edustajana liittoyhteisön jäsentietojärjestelmän kehittämiseen sekä vastaat CRM-järjestelmämme jatkokehityksestä yhteistyössä eri yksiköiden kanssa.  
 
Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä, erityisesti arvostamme kokemusta Dynamics 365 CRM-järjestelmän käytöstä ja kehittämisestä. Myös O365 sinulle tuttu työkalu ja omaksut helposti muitakin digitaalisia järjestelmiä. On eduksi, jos ymmärrät tilinpäätöksiä ja sinulla kokemusta sisäisenä kouluttajana toimimisesta.


Olet etsimämme henkilö, jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn, tartut toimeen proaktiivisesti ja nautit olemassa olevien toimintatapojen kehittämisestä. Hoidat myös tehtävään sisältyvät rutiinityöt tehokkaasti, tarkasti ja täsmällisesti. Pidät asiakaspalvelusta ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 


Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän modernissa työympäristössä Helsingin keskustassa sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Lisätietoja antaa johtaja Esko Keskinen, puh. 040 518 3000, keskiviikkona 19.9.2018 klo 14-16 ja keskiviikkona 26.9.2018 klo 9.30-10.30.

Hakemukset palkkatoiveineen 30.9.2018 mennessä.