Jäsenkoordinaattori RKL:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019
Oletko vastavalmistunut tai loppuvaiheen korkeakouluopiskelija rakennusalalta tai joltain muulta soveltuvalta alalta? Onko sinulla kokemusta ja/tai kiinnostusta järjestötoiminnasta? Etsimme reipasta jäsenkoordinaattoria vastaamaan ja kehittämään Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL:n jäsenhankintatoimintaa sekä vastaamaan opiskelijatoiminnasta. Jos haluat päästä kehittymään ja oppimaan lisää järjestötoiminnasta, voi tämä tehtävä sopia juuri sinulle. Lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista jäsenkoordinaattoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen. hel02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Toimenkuvaasi kuuluu erilaiset jäsenhankintaan liittyvät tehtävät ja yhteydenpito paikallisyhdistyksiin. Lisäksi pääset valmistelemaan sekä toteuttamaan RKL:n opiskelijatilaisuuksia, koulutuksia ja erilaisia tapahtumia. Kehität liiton opiskelijatoimintaa ja osallistut järjestön muihin kehitys- ja projektitehtäviin. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu yhteyksien ylläpitäminen oppilaitoksiin, kouluvastaaviin ja opiskelijajärjestöihin.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Jäsenhankintaan liittyvät tehtävät ja yhteydenpito paikallisyhdistyksiin
* RKL:n opiskelijatilaisuuksien, koulutusten ja tapahtumien valmistelu sekä toteutus
* Liiton opiskelijatoiminnan kehittäminen
* Osallistuminen järjestön kehitys- ja projektitehtäviin
* Yhteyksien ylläpitäminen oppilaitoksiin, kouluvastaaviin ja opiskelijajärjestöihin


Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut järjestötoiminnasta. Työskentelet innostuneessa ja asiantuntevassa työyhteisössä, jossa työskentelee 10 henkilöä. Pääset verkostoitumaan rakennusalan työntekijöiden kanssa ja luomaan omaa urapolkua. Lisäksi saat hyvät työsuhde-edut.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on korkeakoulututkinto rakennusalalta tai jokin muu soveltuva koulutus. Olet mahdollisesti jo valmistunut tai opinnoissasi jo loppusuoralla. Tämän lisäksi sinulla on aktiivinen ote työhön ja positiivinen asenne. Olet innokas ja reipas oppimaan, etkä kaihda uusia haasteita. Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut tai sinulla on mahdollisesti jo kokemusta järjestötoiminnasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä. Mikäli olet etsimämme henkilö, hae paikkaa pian, sillä positio täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* AMK-tutkinto rakennusalalta tai muu soveltuva koulutus
* Kiinnostus rakennusalaa ja järjestötoimintaa kohtaan
* Erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn
* Reipas ote työhön ja positiivinen asenne


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta järjestötoiminnasta (esim. opiskeluajoilta). Lisäksi eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, sillä osallistut erilaisiin tapahtumiin ympäri Suomea, toisinaan myös viikonloppuisin. Ajokortti on edellytys ja oma auto katsotaan eduksi, sillä se helpottaa työtä ja matkustamista tapahtumiin.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti tai mahdollisimman pian

Työmäärä: 37,5h/vko

Kesto: 12 kk, määräaikainen sijaisuus

Paikka: Helsinki, Länsi-Pasila

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry on ammatillisten jäsenyhdistystensä valtakunnallinen palvelujärjestö. RKL on myös rakennusalalla arvostettu ja yhteiskunnassa vaikuttava lähes 10 000 rakennustuotannon asiantuntijan liitto. Toimivien jäsenyhdistysten alueellinen yhteistyö vahvistaa koko järjestöä.

Lisätietoa saat täältä:
https://www.facebook.com/RKL-Rakennusmestarit-ja-insin%C3%B6%C3%B6rit-AMK-RKL-ry-1825888517499593/

https://www.facebook.com/rklnuoret/

https://www.instagram.com/rklnuoretjaopiskelijat/
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240757
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki