(Poistunut julkaisusta)

Jäsenkoordinaattori Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019
Etsimme reipasta ja proaktiivista jäsenkoordinaattoria työskentelemään jäsenhankinnan parissa sekä vastaamaan Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL:n opiskelijayhteistyöstä. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan rakennusmestarien ja -insinöörien maailmaan aina opiskelijoista jo työelämässä oleviin sekä erinomaisen mahdollisuuden kerryttää kokemusta järjestömaailmasta liikkuvassa työtehtävässä. Teet työtä innostuneessa työyhteisössä, mutta hyvin itsenäisellä otteella. Mikäli monipuolinen ja vastuullinen työtehtävä järjestötoiminnan parissa kiinnostaa, hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Jäsenkoordinaattorin roolissa tehtävänäsi on ylläpitää suhteita RKL:n jäsenyhdistyksiin ympäri Suomen. Roolissasi kontaktoit ja sovit infotilaisuuksia ammattikorkeakoulujen uusille opiskelijoille ja vastaat näiden tapahtumien toteutuksesta itsenäisesti. Suunnittelet tilaisuuksiin erilaisia markkinoinnin välineitä, kuten esitteitä ja jaettavaa tavaraa ja tuotat sisältöä tapahtumista järjestön sosiaalisen median kanaviin. Tehtävässä pääset matkustamaan ympäri Suomea ja vierailemaan eri oppilaitoksissa. Lisäksi valmistelet myös opiskelijatoimikunnan kokouksia ja toimintaa.

Tarjoamme


* Näköalapaikan rakennusalalle vakituisessa työsuhteessa
* Mahdollisuuden itsenäiseen ja liikkuvaan työhön
* Hyvät henkilöstöedut

TYÖNKUVA

* Aktiivinen yhteydenpito jäsenyhdistyksiin ja opiskelijajäsenasioiden hoitaminen
* RKL:n opiskelijatilaisuuksien ja -koulutusten valmistelu ja toteutus sekä liiton opiskelijatoiminnan kehittäminen
* Sosiaalisen median sisällöntuotanto tapahtumien yhteydessä
* Yhteyksien ylläpitäminen eri sidosryhmiin
* Osallistuminen järjestön kehitys - ja projektitehtäviin (esim. vuosittaiset tapahtumat)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta
* Aiempaa projekti- tai tapahtumakokemusta esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta
* Itsenäinen ja yhteistyökykyinen työote
* Rohkeutta tuoda esille omia ideoita ja kehitysajatuksia
* Osaamista ja intoa sosiaalisen median kanavia kohtaan
* Hyvä MS-Office osaaminen (erityisesti PowerPoint ja Excel)
* B-ajokortti (oma auto lasketaan eduksi)
* Sujuva suomen kielen osaaminen


Lisäksi odotamme sinulta valmiutta matkustaa Suomen sisällä tapahtumiin ajoittain myös toimistoaikojen ulkopuolella. Rakennusalan koulutus ja aikaisempi kokemus järjestömaailmasta sekä katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Työmäärä: Kokoaikainen
* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Pasila, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry{target="_blank"} on perustettu vuonna 1905. Se on rakennusasiantuntijoiden yhdistysten valtakunnallinen järjestö, joka toteuttaa jäsenistön asettamat odotukset, edistää hyvää rakentamista, kansainvälistyy ja samalla rakentaa suomalaista yhteiskuntaa. RKL on rakennusalalla arvostettu ja yhteiskunnassa vaikuttava lähes 10 000 rakennustuotannon asiantuntijan liitto.