Järjestyksenvalvonnan esihenkilö Hartwall Arenalle
Helsinki Halli Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Normaali elämä on hiljalleen täällä ja tapahtumat käynnistyvät hyvää vauhtia. Pian yleisö taas rynnii sankoin joukoin takaisin Hartsulle, jolloin tarvitaan paikalle järjestyksenvalvojat ja PARHAAT järjestyksenvalvonnan esihenkilöt.

Etsimme Hartwall Arenalle järjestyksenvalvonnan esihenkilöitä.

Kokemus turvallisuusalalta ja isoista tapahtumista sekä aikaisempi kokemus esihenkilön tehtävistä antavat sinulle hyvät edellytykset tehtävässä menestymiselle. Ennen kaikkea tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä, organisointitaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Arvostamme motivoituneita tekijöitä, joilla on kyky nähdä mahdollisuuksia ja löytää ratkaisuja. Erinomaiset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ovat tehtävän perusedellytyksiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, ja toivomme että pystyt sitoutumaan mahdollisimman moneen vuoroon tapahtumakauden aikana, sillä sen voimme kertoa, että Hartwall Arenan kalenteri on buukattu aivan ääriään myöten täyteen!

Hartwall Arenalla pääset osaksi Suomen suurimman tapahtuma-areenan mahtavaa fiilistä ja rentoa työporukkaa. Hae mukaan, jos haluat olla siellä missä tapahtuu!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot