Järjestyksenvalvojia, PRJV:itä Vaalimaalle
KV Turva

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme Etelä-Karjalaan osa-aikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin PRJV:itä.

Järjestyksenvalvojana (PRJV) luot turvallisen ja viihtyisän työ-ja asioimisympäristön asiakaskohteissamme asiakkaille ja henkilökunnalle. Työsi on asiakaspalvelupainoitteista, sekä sisältää pienissä määrin valvomotyöskentelyä. Työ on kaksivuorotyötä ja työajat sijoittuvat aamu- sekä iltavuoroihin kaikkina viikonpäivinä. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta, joustavuutta ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista työtehtävistä eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Edellytämme sinulta voimassaolevaa vartija- sekä järjestyksenvalvojakorttia.

Palkkaus: Tehtävänkuvauksen vaativuuden mukaan, TES.

Lisätietoja tehtävästä saa vuoroesimieheltä soittamalla numeroon 0503396119 tai sähköpostitse teemu.heinonen@kvturva.fi.

Nevena Ek
Rekrytointikoordinaattori

nevena.ek@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504697826
Sähköposti: rekry@kvturva.fi
Sijainti: Etelä-Karjala
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413780
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaalimaa, Etelä-Karjala