(Poistunut julkaisusta)

Järjestyksenvalvojia (PRJV) Satamaan!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019
Haemme Palmian turvapalveluihin KAHTA KOKOAIKAISTA JÄRJESTYKSENVALVOJAA Helsingin Sataman toimeksiantoon.

Hakuaikaa jatkettu 17.3. saakka. Aikaisemmin hakeneet työnhakijat huomioidaan jatketulla hakuajalla.

Tehtävät koostuvat pääasiassa matkustajasatamien terminaalien turvallisuustehtävistä. Työ on asiakaslähtöistä, vastuullista ja itseohjautuvaa. Työvuorot sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin maanantaista sunnuntaihin.

Pätevyysvaatimuksena tehtävässä on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti, vartijakortti ja alan kokemus. Ajokortti (B) sekä turvatarkastus- ja läpivalaisulaitteiden käyttöosaaminen katsotaan eduksesi. Työkielenä on suomi ja englanti, joiden lisäksi muu kielitaito edesauttaa tehtävässä menestymisessä.

Löytyykö sinulta rauhallisuutta, stressinsietokykyä sekä hyvät asiakaspalvelutaidot? Onko vahvuutenasi kyky toimia monipuolisissa ja muuttuvissa tilanteissa? Saatat olla juuri hakemamme henkilö.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mahtavat työkaverit. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 08-16 palveluesimies Juuso Taskinen 0405968354.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.3.2019 mennessä. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Valituksi tulleiden henkilöiden on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja huumausainetestiä koskeva todistus.