(Poistunut julkaisusta)

Järjestyksenvalvojia (PRJV) metro- ja raitioliikenteeseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Etsimme turvapalveluiden liikenneyksikköön julkisen liikenteen JÄRJESTYKSENVALVOJIA (PRJV) metro- ja raitioliikenteeseen.

Työvuoroja on aikaisesta aamusta aina myöhäiseen iltaan, viikon jokaisena päivänä. Omaat jo jonkin verran kokemusta turvallisuusalan töistä ja osaat toimia itsenäisesti ja iloisesti myös kiireen keskellä. Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi ja tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme ja olla näköalapaikalla kehittyvässä kohteessa! Liikenneyksikössä toimiessasi tulet myös osaksi hyvän meiningin työyhteisöämme!

Odotamme sinulta:

- vähintään 18 vuoden ikää ja nuhteeton taustaa
- palveluasennetta, päätöksentekokykyä ja tiimitaitoja
- sujuvaa suomen kielen ja englannin kielen taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksesi).
- voimassaolevaa järjestyksenvalvoja- ja vartijakorttia
- hyvää fyysistä kuntoa

Eduksesi katsomme:

- aikaisemman kokemuksen järjestyksenvalvonta – tai vartiointitehtävistä
- vartijan ammattitutkinnon
- voimassa olevan ensiapukoulutuksen
- työturvallisuuskortin
- Hyvän asenteen!

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen työn
- minimissään 100 työtuntia / 3 viikon jaksossa
- mielenkiintoiset työkohteet pääkaupunkiseudun sykkeessä
- laadukkaan perehdytyksen sekä nuorekkaan sekä osaavan työyhteisömme tuen
- kilpailukyisen palkkauksen ja moninaiset työsuhde-etumme.

Laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Olli Ahonen, arkisin klo 9-15 puh. 040-5876981.


Miksi Palmian turvallisuuspalvelut?

Turvallisuusalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee n. 300 alan ammattilaista hyvin monenlaisissa toimeksiannoissa Uudellamaalla.

Vastaamme turvallisuudesta useissa valtakunnallisesti merkittävissä kohteissa mm. keskustakirjasto Oodissa, Kansallisoopperassa, Kansallismuseossa ja Helsingin Satamassa. Lisäksi vastaamme pääkaupunkiseudulla aulapalveluista ja vartioinnista useissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteissa.

Suomen suurimmassa turvallisuusalan toimeksiannossa turvaamme päivittäin 350 000 metromatkaa. Helsingin Satamassa kohtaamme vuosittain 970 000 matkustajaa.

Olemme vuosia kehittäneet turvallisuusalaa asiakaspalvelukeskeiseksi. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti paitsi lakisääteisin koulutuksin myös asiakaspalvelussa ja toimeksiantojemme määrittämissä asioissa.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.