(Poistunut julkaisusta)

Järjestyksenvalvojia Neste Ralleihin 2019
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Neste Rally Finland ajetaan taas Keski-Suomen metsämaisemissa 1.-4.8.2019. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään keskelle rallihumua!

Etsimme JÄRJESTYKSENVALVOJIA työskentelemään jokaisena rallipäivänä. Järjestyksenvalvojana tehtävänäsi on huolehtia kisavieraiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla mahdollisiin häiriötilanteisiin. Järjestystä valvotaan laajasti niin Paviljongin alueella, kuin rallipätkilläkin, joten tehtävässä pääset taatusti lähelle tapahtumaa.

Odotamme Sinulta:
- Voimassa olevaa järjestyksenvalvojakorttia
- Hyviä vuorovaikutus ja -asiakaspalvelutaitoja
- Nopeaa reagointikykyä
- Englanninkielen taitoa

Aikaisempi kokemus järjestyksenvalvojana toimimisesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas asenne.

Mikäli olet etsimämme tilannetajuinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta, niin olet mukana hakuprosessissa.

Mikäli Sinulla ei ole järjestyksenvalvojakorttia, mutta tehtävät järjestyksenvalvojana kiinnostavat, sinun on mahdollista osallistua Järjestyksenvalvoja koulutukseen ennen ralleja.Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, Myyntipäällikkö Anu Ilvonen, 040 140 2201 anu.ilvonen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on Suomen MM-Rallin Event Supplier ja virallinen henkilöstöpalvelutoimittaja.

Neste Ralli on Suomessa vuosittain ajettava FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailu. Nopeista sorateistään ja näyttävistä hypyistään kuuluisa ralli järjestetään perinteisesti Keski-Suomessa, keskuspaikkanaan Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus. Pohjoismaiden suurimpiin vuosittaisiin urheilutapahtumiin kuuluva ralli ajetaan tulevana kesänä 1.-4.8.2019.