(Poistunut julkaisusta)

Järjestyksenvalvojia ja naulakkotyöntekijöitä Lahden Sibeliustalolle
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Haemme asiakaspalveluhenkisiä JÄRJESTYKSENVALVOJIA ja NAULAKKOTYÖNTEKIJÖITÄ Lahden Sibeliustalolle.

Hakemamme henkilö on kohtelias, reipas ja positiivinen persoona, joka nauttii ihmisten parissa työskentelystä. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä turvallisuusalan tehtävistä, aiempi kokemus rahastuksen parista on ehdottomasti eduksesi. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi toivomme valmiutta palvella asiakkaita myös englanniksi. Molemmissa tehtävissä vaaditaan voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti, EA-kortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden hankkia lisätienestejä arvostetussa ja upeassa työympäristössä! Lahden Sibeliustalo on osa tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:tä, johon kuuluvat myös Finlandia-klubi, Lahden Messut sekä Lahden Konserttitalo. Sibeliustalon lisäksi töitä voi olla tarjolla myös muissa tapahtumataloissa.

Työ on keikkaluonteista ja työvuoroja on tapahtumien mukaisesti pääsääntöisesti iltaisin, mutta myös päivävuoroja on tarjolla. Työ soveltuukin hyvin esimerkiksi toisen työn tai opiskelun oheen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, käythän jättämässä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään Go On Lahden HR-asiantuntija Noora Paananen, noora.paananen@go-on.fi, 044 709 0226 ja Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, 044 768 0860.