(Poistunut julkaisusta)

Järjestyksenvalvoja
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Etsimme nyt Kuopion alueelle 4 järjestyksenvalvojaa ammattitaitoiseen työryhmäämme. Työvuorot ovat ilta-ja viikonloppu painotteisia ja tapahtuvat pääosin iltaravintoloissa. Työ soveltuu hyvin opiskelijoille tai muuta osa-aikatyötä hakeville.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta:

- Vähintään vuoden kokemusta järjestyksenvalvojan tehtävistä

- Voimassa olevaa järjestyksenvalvojakorttia

- Reipasta ja oma-aloitteista sekä hyvään asiakaspalveluun pohjautuvaa asennetta työntekoon

- Hyvää yleiskuntoa

- Suomen kielen taitoa

Eduksi työnhakijoille katsotaan Turvallisuusalan koulutus ja aikaisempi työkokemus vartioimistoiminnasta sekä mahdollisuus oman auton käyttöön.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme joustavan osa-aikaisen työsuhteen Eezy henkilöstöpalveluiden alaisuudessa. Toimipisteissämme pääset näkemään monia erilaisia toimintaympäristöjä sekä kehittämään osaamistasi ammattitaitoisessa ja asiakaspalvelukeskeisessä työryhmässä. Lisäksi yrityksemme tarjoaa työntekijöillemme lisäkoulutuksia joka vuosi. Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan.

Palkkaus: TES

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin. Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Ville Mikkanen
Vastaava hoitaja

Eezy Henkilöstöpalvelut
044 534 6168
ville.mikkanen@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja Eezy Group:ista: www.eezygroup.fi