(Poistunut julkaisusta)

Järjestyksenvalvoja (PRJV) Helsinkiin!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt kokoaikaiseen työsuhteeseen järjestyksenvalvojaa Helsingin keskustaan kauppakeskustoimeksiantoon. Työtehtäviin kuuluu kauppakeskuksen valvonta fyysisellä läsnäololla, sekä valvomotyöskentelyä. Työaika painottuu pääsääntöisesti iltaan ja viikonloppuihin. Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Edellytämme hakijoilta

- 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa
- voimassa olevaa vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia
- positiivista palveluasennetta
- sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa.
Kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi.

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Toimithan nopeasti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa on 29.04.2018 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Sami Niemi (puh. 040 5224793).