Järjestyksenvalvoja, PRJV Helsinkiin (Kesätyö)
Securitas Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä järjestyksenvalvontatehtäviin (PRJV) Helsinkiin

Järjestyksenvalvojana luot läsnäolollasi asiakaskohteissamme viihtyisän ja turvallisen työ- ja asioimisympäristön henkilökunnalle sekä kiinteistön liiketiloissa asioiville. Toimit hyvin asiakaspalvelupainotteisessa tehtävässä, osa työstäsi voi olla valvomotehtäviä. Työajat sijoittuvat pääasiassa vaihteleviin aamu- ja iltavuoroihin kaikkina viikonpäivinä, mutta tehtävä edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös tarvittaessa yövuoroissakin.

Ennaltaehkäisevien turvallisuustehtävien lisäksi ratkot myös erilaisia poikkeustilanteita. Työ edellyttää sekä hyviä yhteistyötaitoja että oma-aloitteista ja reipasta otetta työntekoon myös itsenäisesti työskennellessä. Ajoittain työtehtävissä vaaditaan myös napakkuutta ongelmatilanteiden ennaltaehkäisemiseksi tai niiden selvittämiseksi. Hyvä suullinen suomen ja englannin kielen taito on asiakaspalvelun sujuvuuden kannalta välttämätön.

Edellytämme

Meille on tärkeää, että olet motivoitunut työskentelemään monipuolisissa vartiointi- ja järjestyksenvalvontatehtävissä asiakaspalvelulähtöisesti. Edellytämme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen sekä kykyä mukautua erilaisiin toimintaympäristöihin. Toivomme sinun työskentelevän yhtäjaksoisesti kesäkuun alusta elokuun loppuun, mutta halutessasi voit työskennellä pidemmänkin jakson.

Tehtävä edellyttää voimassaolevaa vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia. Vartijana ja järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme

Edellisten vuosien kesätyöntekijöidemme mukaan parhaita asioita kesätyössä Securitaksella ovat olleet työilmapiiri sekä työn sisältö, ja saman haluamme tarjota myös sinulle. Vartiointialan kesätöiden parissa työlläsi on merkitystä. Saat vastuuta, opit uutta ja kartutat monipuolista työkokemusta, josta hyödyt varmasti tulevaisuudessakin. Työsuhteen alussa ja aina sinulle uuteen työkohteeseen mennessäsi saat työhösi kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen vartiointityön ammattilaisiltamme.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2021-kampanjassa! 

Hakuohjeet

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion. 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja:
Petra Åberg: petra.aberg@securitas.fi / 040 358 4027
 

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412778
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: petra.aberg@securitas.fi