(Poistunut julkaisusta)

Järjestyksenvalvoja, PRJV, Helsingin keskustaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019
Haemme Palmian turvallisuuspalveluihin JÄRJESTYKSENVALVOJAA (PRJV) toimeksiantoon Helsingin keskustaan vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa iltaan ja viikonloppuihin. Omaathan jo jonkin verran kokemusta turvallisuusalan töistä ja osaat toimia itsenäisesti ja palveluhenkisesti myös kiireen keskellä. Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Edellytämme hakijoilta

• 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa
• voimassa olevaa vartija- sekä järjestyksenvalvojakorttia
• positiivista palveluasennetta ja valmiutta itsenäiseen päätöksentekoon
• sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa on 11.10.2019 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Juuso Taskinen 0405968354 arkisin klo. 9-15 välisenä aikana.

Miksi Palmian turvallisuuspalvelut?

Turvallisuusalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee n. 300 alan ammattilaista hyvin monenlaisissa toimeksiannoissa Uudellamaalla.

Vastaamme turvallisuudesta useissa valtakunnallisesti merkittävissä kohteissa mm. keskustakirjasto Oodissa, Kansallisoopperassa, Kansallismuseossa ja Helsingin Satamassa. Lisäksi vastaamme pääkaupunkiseudulla aulapalveluista ja vartioinnista useissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteissa.

Suomen suurimmassa turvallisuusalan toimeksiannossa turvaamme päivittäin 350 000 metromatkaa. Helsingin Satamassa kohtaamme vuosittain 12 miljoonaa matkustajaa.

Olemme vuosia kehittäneet turvallisuusalaa asiakaspalvelukeskeiseksi. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti paitsi lakisääteisin koulutuksin myös asiakaspalvelussa ja toimeksiantojemme määrittämissä asioissa.