(Poistunut julkaisusta)

Järjestyksenvalvoja Prisma Itäkeskukseen
Reila Palvelut Oy, Reila turvallisuuspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Huolehdimme S-ryhmän kauppojen, ravintoloiden ja huoltoasemien turvallisuudesta. Toimintamme laajentuessa tarvitsemme lisää porukkaa laittamaan kanssamme asiat Reilaan.

Tällä hetkellä rekrytoimme järjestyksenvalvojia Prisma Itäkeskukseen. Järjestyksenvalvojan tehtävänä on taata jokaiselle asiakkaalle turvallinen ja sujuva asiointi kaupassa. Etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä, joilla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne niin järjestyksenvalvojan työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Järjestyksenvalvojalta edellytetään sekä vartijan että järjestyksenvalvojan koulutus (80h + 40h).

Työ sopii eri elämäntilanteisiin, olet sitten kokoaikaista työtä vailla tai esimerkiksi opiskelija: voit itse vaikuttaa siihen, paljonko teet töitä viikossa ja mihin vuorokauden aikaan.

Kiinnostavan työn lisäksi saat alan parhaat henkilöstöedut, joihin voit tutustua täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Mikäli et asu vielä pääkaupunkiseudulla, pyrimme auttamaan asuntojärjestelyissä. Reilassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin.

Pistä hakemusta tulemaan ja liity mukaan kasvavaan turvallisuuspalveluiden yhteisöön. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai 010 768 2427.

Reilassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin.

Löydä itsesi ja tienaa tonni ylimääräistä aloittamalla työt Reilassa! Jos et itse ole juuri nyt kiinnostunut, vinkkaa kaverille, maksamme vinkkipalkkion!