(Poistunut julkaisusta)

JÄRJESTYKSENVALVOJA HELSINGIN SOKOS TAVARATALOON
REILA OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Primary location:

VANTAA

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Haemme nyt Helsingin Sokos tavarataloon sekä S-market Sokos Helsinkiin järjestyksenvalvojaa.

Järjestyksenvalvojan tehtävänä on taata jokaiselle asiakkaalle turvallinen ja sujuva asiointi tavaratalossa. Etsimme joukkoomme hyvää tyyppiä, joilla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Toivomme sinun olevan hyväntuulinen asiakaspalvelija, jolle asiakastyytyväisyyden vaaliminen on kunniatehtävä. Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia.

Kiinnostavan työn lisäksi saat Suomen parhaat henkilöstöedut, joihin voit tutustua täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Palkkaus tässä tehtävässä on vartiointialan työehtosopimuksen tason 3. mukainen.

Arvostamme yhteisömme avoimuutta, huumoria ja hyvää draivia. Meillä sinulla on mahdollisuus päästä uudistamaan toimialaa ja haastamaan vanhentuneita toimintamalleja. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin.

Pistä hakemusta tulemaan ja liity mukaan kasvavaan turvallisuuspalveluiden yhteisöön. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Mika Redsveniin, mika.redsven@sok.fi .