(Poistunut julkaisusta)

JÄRJESTÖVASTAAVA
Sairaanhoitajaliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Nykyisen tehtävänhoitajan siirtyessä eläkkeelle haemme toimistoomme Helsinkiin

JÄRJESTÖVASTAAVAA

Vastaat Sairaanhoitajaliiton järjestötyöstä ja jäsentyöstä sekä niiden kehittämisestä. Osallistut ammatillisen asiantuntijuuden kehittämisen suunnitteluun ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Teet tiivistä yhteistyötä alueyhdistysten, Tehyn ja sen yhteistyöjäsenjärjestöjen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Raportoit suoraan liiton puheenjohtajalle ja toimit esittelijänä liiton hallitukselle.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja, aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kokonaisuuksien hallintaa ja organisointikykyä sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Järjestötoiminnan tuntemus on suotavaa. Sairaanhoitajan koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän, mukavat ja ammattitaitoiset työtoverit sekä mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen terveydenhuoltoon.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään ti 5.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela, pe 18.5. klo 10 -12 ja ke 23.5. klo 13 - 15, p. 050 324 1955 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.5.2018 mennessä Personnel Groupin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.