(Poistunut julkaisusta)

Järjestötoiminnan assistentti
Opetusalan ammattijärjestö OAJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

OAJ rakentaa Suomen parasta työyhteisöä ja erinomaiset työntekijät ovat sen kivijalka.

Tule meille töihin järjestöpalveluihin

JÄRJESTÖTOIMINNAN ASSISTENTIKSI

15.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

JÄRJESTÖTOIMINNAN ASSISTENTIN tehtävinä ovat Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiö – OKKA-säätiö sr:n (www.okka-saatio.com) assistenttitehtävät. Vastaat säätiön koulutus- ja kokousjärjestelyistä, hoidat apurahahakuprosessia sekä koordinoit messuosallistumisia. Hallitset määrämuotoisten kokousasiakirjojen laadinnan ja tunnet
taloushallinnon perusteet. Olet myös vahvasti mukana säätiön viestinnän ylläpitämisessä ja kehittämisessä: vastaat eri verkkosivujen päivittämisestä ja kykenet sujuvaan, virheettömään ja monikanavaiseen ajankohtaisviestintään. Lisäksi toimit Ammattikasvatuksen aikakauskirjan toimitussihteerinä. Työskentelet osana OAJ:n valtakunnallisten yhdistysten palvelutiimiä, ja OKKA-säätiön tehtävien lisäksi sinulla on valmius tarvittaessa hoitaa myös muita assistentin tehtäviä.

TYÖSSÄSI MENESTYT, kun sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hallitset toimisto-ohjelmien ja nykyaikaisten viestintävälineiden käytön hyvin. Kokemus järjestö- tai yhdistystoiminnasta on eduksesi. Tehtäväsi vaatii organisointikykyä, oma-aloitteellisuutta, huolellisuutta ja erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä lisäksi eduksi on hyvä ruotsin ja englannin kielen taito. Olet luonteeltasi positiivinen, luotettava ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmän jäsenenä.

LISÄTIETOJA: Järjestöpäällikkö Jenni Arnkil, jenni.arnkil@oaj.fi tai 5.6. klo 8–11 puh. 040 754 2088.

TARJOAMME mielenkiintoisen tehtävän, vireän työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä täytetään toistaiseksi.

HAKEMUS palkkatoivomuksin ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 14.6.2020 osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi, otsikkoon merkintä ”järjestötoiminnan assistentti”. Paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Työyhteisömme arvostaa tasa-arvoa, monikulttuurisuutta ja yhdenvertaisuutta. Jäsenemme työskentelevät opetus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.