(Poistunut julkaisusta)

Järjestösihteeri
Propo Suomen eturauhassyöpäyhdistys ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Etsimme Sinua sairaanhoitaja/terveydenhoitaja järjestösihteeriksemme.


Edellytämme hakijalta soveltuvaa terveydenhuollon koulutusta. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Palkkaus on sopimuspalkka.

Työaika on 7 h 30 min vuorokaudessa, viikossa 37h 30min. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 8 – 16 väliselle ajalle.

Odotamme Sinulta itsenäistä ja järjestötyöhön soveltuvaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme syöpähoitotyön kokemusta sekä kiinnostusta psykososiaaliseen tukemiseen, terveyden edistämiseen. Toivomme Sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Tehtävä edellyttää perehtymistä eturauhasyövän aihekokonaisuuteen. 

Järjestösihteerin tehtäviin kuuluvat syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tuki ja neuvonta sekä terveyden edistämiseen ja syövän ennaltaehkäisyyn liittyvät tehtävät. Tämän lisäksi tehtävään kuuluvat järjestön päivittäisiä juoksevia asioita, kuten jäsenrekisterin ylläpitoa, kotisivujen ylläpitoa, some -viestintää, postitusta ja erilaisten tiedotteiden laatimista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Arvostamme myös ruotsin kielen ja englanninkielen arkisanaston osaamista. Tehtävässä tarvitaan hyvä psyykkinen ja fyysinen terveys.

Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla (Office-työkalut) ja sinulla on kiinnostusta käyttää tietotekniikkaa tehokkaasti työssäsi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn eturauhassyövän vahvalla toimijalla. Tarjoamme monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä, joissa voit kokea onnistumista ja kehittymistä. Saat toimia kannustavassa työilmapiirissä sekä saat tiedollista ja taidollista tukea hyvällä perehdytyksellä. Esimies on tukenasi työssäsi. Odotamme Sinulta sitoutunutta ja motivoitunutta työskentelyä jäsenistömme ja yhdistyksemme hyväksi.
 

Eturauhassyöpä on Suomen yleisin syöpä. Järjestössä olet näköalapaikalla eturauhassyövän hoitojen ja tutkimusten suhteen.

Hakemukseen on liitettävä CV.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Hakijan tulee olla rekisteröitynyt Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Yhdistys saa vuosittain STEAn avustuksen toimintaansa. Työsuhteen jatkuminen edellyttää STEAn myöntämää suotuisaa vuosittaista avustuspäätöstä. Merkittävä osa yhdistyksen rahoituksesta tuleen STEAn avustuksena.

Työpaikan osoite on Saukonpaadenranta 2 00180 Helsinki

Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Paikka voidaan täyttää heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Haethan paikkaa 15.9.2019 klo 23.30 mennessä.

Vain sähköiset hakemukset, jotka osoitetaan toiminnanjohtajan sähköpostiin.