Järjestösihteeri
Opetusalan Seniorijärjestö OSJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haluatko olla rakentamassa ikäystävällistä Suomea? Tarjoamme sinulle monipuolisen vakituisen työn aktiivisten senioriopettajien omassa järjestössä.  

Järjestösihteerinä työtehtäviisi kuuluu OSJ:n järjestötoiminnan monipuolinen kehittäminen sekä erilaiset hankkeet ja tapahtumat. Lisäksi osallistut OSJ:n viestintään ja muuhun järjestötyöhön. Toimit tarvittaessa toiminnanjohtajan varahenkilönä.

Toivomme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyviä viestintä- ja tietoteknisiä taitoja sekä sosiaalisen median tuntemista. Lisäansioksi laskemme kokemuksen järjestötyöstä sekä aiemman työskentelyn seniori-ikäisten kanssa.

Lisäksi toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, idearikas ja hyvä organisoimaan. Työtä teet pääsääntöisesti toimistoaikana, mutta satunnaisesti työpanostasi tarvitaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työsuhde alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee OSJ:n toimistossa Akavatalossa Itä-Pasilassa. 

Lähetä OSJ:n hallitukselle osoitettu hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 26.10.2018 osoitteeseen kirsti.lehtinen@oaj.fi.

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1190643
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Lisää tietoa järjestösihteerin toimesta saat toiminnanjohtaja Kirsti Lehtiseltä, puh. 020 748 9736 ja 044 0338550 tai puheenjohtaja Erkki Kangasniemeltä puh. 050 1578.