(Poistunut julkaisusta)

Järjestösihteeri - Helsinki, Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020
Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n (SHL ry) tarkoituksena on vaalia suomalaista hautauskulttuuria, kehittää liiton jäsenten ammattitaitoa ja -etiikkaa sekä valvoa ja edistää jäsentensä yleisiä ja yhteisiä etuja. Liitto pitää yhteyttä jäsenyrityksiinsä, edustaa hautausalaa ja tekee yhteistyötä viranomaisten ja alan kotimaisten ja ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.Liitto julkaisee Tiimalasi-lehteä, järjestää erilaisia koulutuksia jäsenistölle ja yhteistyökumppaneille. Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry osallistuu hautausalan kansainvälisten järjestöjen toimintaan ja tuottaa jäsenliikkeille erilaisia liittotuotteita.
Etsimme nyt yhteistyössä Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:lle Järjestösihteeriä. Kyseessä on kahdentoista kuukauden kokoaikainen vuokratoimeksianto yhteistyössä Eilakaislan kanssa. Määräaikaisuuden jälkeen rekrytointi liiton omille palkkalistoille on tilanteen mukaan mahdollinen. Aloitus tehtävässä tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä.

Järjestösihteerinä

vastaat pääasiallisesti liiton perustoimistotöistä, asiakaspalvelusta, hallituksen sihteerinä toimimisesta sekä erilaisten tapahtumien organisoinnista.

Toimistotöihin kuuluu laskutusta ja talousasioita, jäsenrekisterin ylläpitoa- ja kirjeenvaihtoa, materiaalihankintoja ja liittotuoteverkkokaupan tilausten käsittelyä. Roolissasi valmistelet myös liittokokouksen ja hallituksen kokousmateriaaleja, ylläpidät verkko- ja Facebook-sivuja, vastaat tapahtumien ilmoittautumisesta ja järjestelyistä sekä kokoat aineistoja liiton Tiimalasi-lehteen. Tehtävässäsi vastaat myös verkkosivujen ja muiden mainosten myynnistä sekä liittokokous näyttelyosastojen myynnistä.

Teet työssä tiivistä yhteistyötä liiton puheenjohtajan kanssa ja toimit tarvittaessa sihteerinä esimerkiksi kokouksissa ja tapaamisissa. Erityisesti kiinnostuksesi päästä sisälle liiton toimintaan edesauttaa sopeutumistasi monipuoliseen, toimialasidonnaiseen ja tärkeään rooliisi. Pääsääntöisesti itsenäisessä roolissasi olet yhteydessä hallituksen puheenjohtajan lisäksi jäsenistöön (hautaustoimistoyrityksiin), tilitoimistoon, liiton lehden toimittajaan, taittajaan ja painoon, verkkosivupalveluun sekä muihin yhteistyökumppaneihin. Kattavan useamman kuukauden mittaisen perehdytyksen ja tuen työhön Vantaan Uomatiellä saat SHL ry:n puheenjohtajalta sekä aktiivisesti toimintaan osallistuvalta hallitukselta.

Toivomme sinulta

itsenäiseen työhön kykenevää reipasta, tehokasta, innokasta, rutiinit hallitsevaa ja toimeen tarttuvaa asennetta, ja kiinnostusta järjestötoimintaa kohtaan. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja jo kerrytettyä kokemusta vastaavanlaisista sihteerin tehtävistä. Ammattitaitosi myötä kykenet pyörittämään liiton tärkeitä juoksevia asioita jouhevasti eteenpäin. 

Tehtäväkattaus on monipuolinen ja on tärkeää, että osaat aikatauluttaa toimesi niin, että sovitut asiat tulevat tehdyksi laadukkaasti aikataulussa. Järjestelmällinen työskentelyotteesi ja organisointitaitosi ovatkin ratkaisevan tärkeitä ominaisuuksia työssä onnistumiselle. Kielitaidon osalta erinomainen suomen kielen taito on erityisen tärkeä, sillä roolissasi viestit niin suullisesti kuin kirjallisesti hyvin paljon. Englannin kielen hyvä taito suullisesti puolestaan riittää tehtävässä. Järjestelmäosaamisen osalta Excel ja Word ovat päivittäisessä käytössä ja laskutusta tehdään Procountor-järjestelmällä. Kaikkea ei pidä valmiiksi osata. Et kuitenkaan kaihda uuden oppimista, vaan pystyt ottamaan haltuun uusia järjestelmiä perehdytyksen niihin saatuasi.

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry tarjoaa Sinulle

Monipuolisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävänkuvan, jossa pääset itsenäisesti tekemään SHL ry:n jäsenille parasta mahdollista järjestötoimintaa, ja osaltasi vaikuttamaan liiton positiivisen maineen ja kuvan kehitykseen. Ala on mielenkiintoinen, ja roolisi hyvin tärkeä sekä arvostettu. Työrutiini on itsenäistä, mutta yhteisönä liitto on ilmapiiriltään yrittäjähenkinen sekä perhemäinen. Toimipaikka sijaitsee Tukkutorilla osoitteessa Vanha Talvitie 10, Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 6.2.2020 mennessä tästä, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.