JÄRJESTÖPÄÄLLIKKÖ
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Haemme palvelukseemme

                                    JÄRJESTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat jäsenjärjestöjemme KNX-Finland ry:n ja Sähkölämmitysfoorumi ry:n asiamiestehtävät sekä STUL:n jäsenhankintaan, jäsenpalveluihin ja alueosastotoimintaan liittyvät tehtävät.

Olet sähköinsinööri (AMK) tai Sinulla on tehtävään soveltuva muu sähköalan koulutus. Arvostamme kokemus­ta alan suunnittelun, urakoinnin, materiaalikaupan tai opetustoiminnan tehtävistä.

Työssä menestymiseen tarvitset innostunutta otetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, kohtuullista englannin kielen taitoa sekä valmiutta matkustamiseen kotimaassa. KNX-järjestelmän ja/tai sähköisten lämmitysratkaisujen tuntemus sekä ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän, muiden järjestöpäälliköiden sekä eri alojen asiantuntijoidemme tuen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Esa Larsén ja Toivo Lötjönen, p. 09 547 610.

Lisätietoja STUL:ista ja sen palveluyhtiöistä löydät www.stul.fi, www.sahkoinfo.fi ja www.seti.fi, KNX-Finland ry:stä www.knx.fi ja Sähkölämmitysfoorumi ry:stä: www.lamminkoti.fi   

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 16.10.2020 sähköpostilla maarit.kumlin@stul.fi  tai osoitteella Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry, Maarit Kumlin, PL 55, 02601 ESPOO.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386722
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antavat Esa Larsén ja Toivo Lötjönen, p. 09 547 610.  Lisätietoja STUL:ista ja sen palveluyhtiöistä löydät www.stul.fi, www.sahkoinfo.fi ja www.seti.fi, KNX-Finland ry:stä www.knx.fi ja Sähkölämmitysfoorumi ry:stä www.lamminkoti.fi