(Poistunut julkaisusta)

Järjestöpäällikkö
Meijerialan Ammattilaiset MVL ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018

Haemme liittoomme

JÄRJESTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat mm:
- kehittää ja ylläpitää liiton opiskelijatoimintaa ja verkostoitua alan oppilaitosten kanssa
- huolehtia luottamusmiesten kouluttamisesta
- vastata alueyhdistysten toiminnasta ja kehittää sitä itsenäisellä otteella
- antaa jäsenneuvontaa ja osallistua työehtosopimusneuvotteluihin yhdessä toiminnanjohtajan kanssa
- osallistua keskusjärjestö STTK:n toimintaan.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen ja haluat olla mukana kehittämässä liittomme edunvalvontaa ja parantaa jäsentemme asemaa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai pitkä kokemus työmarkkinajärjestöistä. Meijeri-/elintarvikealan tuntemus on eduksi tehtävän hoitamiselle.

Oman osaamisesi pitkäjänteinen kehittäminen on sinulle tärkeää. Omaat vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja verkostoituminen on sinulle luontevaa. Olet hyvä esiintyjä ja pystyt kirjoittamaan sujuvaa ja selkeää tekstiä. Sinulla on valmius matkustaa Suomessa ja ulkomailla sekä osallistua myös iltaisin ja viikonloppuisin järjestettäviin tilaisuuksiin.

Tarjoamme sinulle mukavan pienen työyhteisön, hyvät työskentelyolosuhteet ja -välineet, kilpailukykyisen palkan ja vakavaraisen liiton edut. Työtehtävä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä työssäsi monipuoliseksi osaajaksi ja mahdollisuuden verkostoitua eri toimijoiden parissa laajasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Markku Salomaa, puh. 040 752 4455, tavoitettavissa varmimmin pe 14.12.2018 klo 14-16, ti 18.12. klo 14-16, pe 21.12. klo 14-15 ja to 3.1.2019 klo 9.30-16.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan maanantaihin 7.1.2019 mennessä sähköpostiin markku.salomaa@mvl.fi