(Poistunut julkaisusta)

Järjestöpäällikkö Rahtarit ry:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019
Etsimme järjestöpäällikköä Rahtarit ry:lle tukemaan jäsenistöä ja osastoja monipuolisessa työtehtävässä. Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut kuljetus- ja logistiikka-alasta ja omaat myös kokemusta ammattikuljettajan työstä.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista järjestöpäällikköä Mäntsälään!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Rahtarit ry:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Järjestöpäällikkönä koordinoit yhdistyksen koulutuksia, vastaat erilaisista projekteista / tapahtumajärjestelyistä sekä toimit yleisesti alueosastojen tukena hallinnollisissa ja käytännön asioissa. Annat myös lausuntoja ja hoidat viranomaisasioita yhteistyössä puheenjohtajan kanssa. Tuotat lisäksi sisältöä yhdistyksen eri medioihin. Työsi on liikkuvaa, sillä myös osallistut erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin eri puolin Suomea edustaen yhdistystä niissä.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään järjestössä monipuolisessa ja kehittyvässä toimenkuvassa. Etsimmekin asiakkaallemme organisointikykyistä, innostavaa ja oma-aloitteista työntekijää, jolla on kokemusta ammattikuljettajan työstä, aktiivinen työskentelyote sekä kiinnostusta kuljetus- ja logistiikka-alaa kohtaan.

Työtehtäviisi kuuluu:
* Kokonaisvastuu koulutuksista
* Julkiset kannanotot, lausunnot ja viranomaisasiat
* Yhdistyksen edustaminen ja tapahtumat
* Osastojen tukeminen käytännön asioissa
* Artikkeleiden tuottaminen yhdistyksen jäsenlehteen
* Projektit ja jäsenpalvelu yhdessä muun tiimin kanssa

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta, hae tehtävään heti, sillä aloitamme haastatteluvaiheen heti sopivan henkilön haettua tehtävää.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on aktiivinen can do -persoona, joka on kiinnostunut kuljetus- ja logistiikka-alasta, kykenee ilmaisemaan itseään, omaa hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvät organisointikyvyt. Toimit luontevasti ihmisten edessä sekä haluat edustaa yhdistystä. Olet valmis työskentelemään toisinaan iltaisin sekä viikonloppuisin. Hakemallamme henkilöllä on kuljetus- ja logistiikka-alan ja erityisesti kuljettajan ammatin tuntemusta, sujuvat suomen ja englannin kielen taidot sekä soveltuva koulutus (esimerkiksi tradenomi tai logistiikkainsinööri). Osaat myös käyttää sujuvasti Office-ohjelmia ja olet sinut tietotekniikan kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tuntemusta ammattikuljettajan arjesta sekä kuljetus- ja logistiikka-alalta
* Hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot
* Innostava ja aktiivinen asenne
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot
* C-ajokortti ja ajokokemusta


Eduksi katsotaan saksan kielen osaaminen sekä CE- ja DE-ajokortit.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Mäntsälä + liikkuva

Palkka: Palkkatoive / sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.1.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Rahtarit ry on aatteellinen, vapaaehtoisesti toimiva yhdistys, joka ajaa ammattikuljettajien etuja ja pyrkii parantamaan alan mainetta. Myös liikenneturvallisuus on meille tärkeä asia. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdistävänä, kouluttavana, auttavana sekä virkistävänä tahona kaikkien kuljetus- ja logistiikka-alalla toimivien kesken. Toimintamme on täysin epäpoliittista ja ulkopuolella ammattijärjestöllisestä toiminnasta.

Rahtarit ry on perustettu ulkomaanliikenteen kuljettajien aloitteesta 11.3.1973 laivamatkalla Lyypekistä Helsinkiin. Jäsenistömme koostuu jo lähes 30 000 -henkisestä joukosta, jossa raskaan liikenteen ammattilaiset niin työsuhteiset kuljettajat, yrittäjät kuin alasta kiinnostuneet henkilötkin ovat tasavertaisia jäseniä.