(Poistunut julkaisusta)

Järjestöpäällikkö - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n (SHL ry) tarkoituksena on vaalia suomalaista hautauskulttuuria, kehittää liiton jäsenten ammattitaitoa ja -etiikkaa sekä valvoa ja edistää jäsentensä yleisiä ja yhteisiä etuja. Liitto pitää yhteyttä jäsenyrityksiinsä, edustaa hautausalaa ja tekee yhteistyötä viranomaisten ja alan kotimaisten ja ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Liitto julkaisee Tiimalasi-lehteä, järjestää erilaisia koulutuksia sekä jäsenille että yhteistyötahoilleen. Osallistumme hautausalan kansainvälisten järjestöjen toimintaan ja tuotamme erilaisia liittotuotteita jäsenille. Yksi tunnetuin liittotuotteemme on Ensiohje vainajan omaisille, jota eri laitokset voivat tilata maksutta käyttöönsä.
Etsimme nyt yhteistyössä Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:lle uutta Järjestöpäällikköä. Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:lle toistaiseksi voimassaolevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen, jonka toivottu aloitus on syksyllä 2019. 

Järjestöpäällikkönä

toimit Suomen Hautaustoimistojen Liitossa vastaten liiton päivittäisestä jäsentoiminnasta, sekä liittotoimiston laajan ja monipuolisen tehtäväkentän käytännön tekemisestä. Tehtäviisi kuuluvat mm. liiton jäsenten edunvalvonta ja neuvonta, alaan liittyvien asioiden seuranta (mm. lakimuutokset) ja viestintä, sekä jäsenten neuvotteluissa tukeminen.Toimit liiton oman Tiimalasilehden toimitus- ja sisältövastaavana ja kehität sitä kautta, sekä omalla toiminnallasi liiton positiivista julkisuuskuvaa. Tärkeä osa päivittäistä työtäsi ovat myös toimiston muut tehtävät, johon kuuluvat mm. laskutus- ja talousasiat, sekä jäsenyysasiat. Liiton jäsentapahtumien järjestäminen, kuten liittokokousten, koulutusten ja messumatkojen suunnittelu, organisointi ja isännöinti kuuluvat myös keskeisiin tehtäviisi. Taustatukea ja ohjausta tehtäviisi saat aktiivisesti toimintaan osallistuvalta SHL ry:n ammattitaitoiselta hallitukselta. 

Toivomme Sinulta

Itsenäinen ja vastuullinen Järjestöpäällikön tehtävä edellyttää Sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta tehtäviin, sekä kiinnostusta järjestötoimintaa kohtaan. Toivomme, että taustaltasi löytyy ylempi korkeakoulututkinto ja vahva kokemus viestintään, järjestön eri tehtäviin ja asiakkaiden ja jäsenten etujen valvontaan liittyen. Eduksi katsomme myös juridisen kokemuksen / osaamisen. Järjestöpäällikön rooli keskittyy vahvasti jäsenten asiakaspalvelu- ja neuvontatehtäviin, jonka vuoksi hyvät kommunikaatio- ja viestintätaidot ovatkin tehtävässä menestymisen kannalta välttämättömiä. Toimiston talouspuolen tehtävissä tarvitset myös järjestelmällisyyttä, hyviä numeerisia taitoja ja ymmärrystä yhdistyksen kirjanpidosta ja talousasioista, joita hoidat yhteistyössä liiton tilitoimistokumppanin kanssa. Tiimalasilehden sisällön tuottaminen ja toimitus, sekä erilaiset liiton tapahtumat edellyttävät myös hyviä organisointitaitoja, verbaalista osaamista ja luovaa kykyä tuottaa, sekä suunnitella lehden ja tapahtumien kohderyhmää houkuttelevaa sisältöä. Parhaan jäsenpalvelun toteutumiseksi toivomme Sinulta myös sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista suomen, ruotsin ja englannin kielestä. 

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry tarjoaa Sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan, jossa pääset itsenäisesti tuottamaan SHL ry:n jäsenille parasta mahdollista järjestötoimintaa ja vaikuttamaan liiton positiivisen maineen ja kuvan kehitykseen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja sitä hoidetaan pääasiassa Pääkaupunkiseudulle syksyllä muuttavasta SHL ry:n toimistolta käsin Liikkuvan työnkuvan vuoksi edellytämme sinulta b-ajokorttia, sekä oman auton käyttömahdollisuutta. . 
Olisitko Sinä Suomen Hautaustoimistojen Liiton uusi Järjestöpäällikkö? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 29.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa tiistaina 16.7.2019 klo 11-12 Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola p. 030 6090 513 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi