Järjestöohjaaja

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö
Tietoa tehtävästä

Haemme joukkoomme innokasta

Järjestöohjaajaa

tukemaan ja kehittämään palokuntien harrastustoimintaa. Työskentelet palokuntatiimissämme, jonka keskeisimpiä sidosryhmiä ovat vapaaehtoiset palokuntajärjestöt ja palokuntalaiset ympäri Suomea.

Tässä työtehtävässä luot edellytyksiä palokuntien harrastustoiminnan elinvoimaisuudelle, kehittymiselle ja kasvulle. Edistät palokuntien keinoja toimia omalla paikkakunnallaan ja tuet palokuntien rekrytointia eri osastoihin ja tehtäviin. Lisäksi tuet palokuntalaisten liikunnallisten tottumuksien kehittämistä sekä avustat palokuntalaisten kurssimateriaalien päivittämisessä.

Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi alla olevasta kuvauksesta:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto sekä vahva kokemus palokuntien harrastustoiminnasta (palokuntanuoret/leirit/kilpailut/palokuntanaiset/veteraanit/ soittokunnat).
  • Verkostoituminen on sinulle luontaista ja mielekästä. Sinulla on hyvät tietotekniset ja viestintätaidot.
  • Olet luonteeltasi avoin ja toimeen tarttuva henkilö, joka on tottunut esiintymään.
  • Toimit luontevasti sekä itsenäisesti työskennellen että aktiivisena tiimin jäsenenä.
  • Olet valmis työskentelemään ajoittain myös toimistotyöajan ulkopuolella sekä viikonloppuisin.
  • Eduksi katsotaan englannin tai ruotsin kielen taito.

Jos kiinnostuit, kuulisimme sinusta mielellämme lisää. Lähetä meille hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 25.4.2021. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi.

Meillä olet mukana tekemässä yhteiskunnallisesti merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit. SPEK on perheystävällinen työpaikka, ja muun muassa joustavat työajat sekä etätyöskentelymahdollisuudet edesauttavat työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Toimipaikkasi sijaitsee Pasilassa, ja tehtävä on vakinainen.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Kehittämispäällikkö Niko Ara, p. 0404820806, keskiviikko 7.4. klo 10-11, tiistai 13.4. klo 15-16 ja keskiviikko 21.4. klo 14-15.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta