(Poistunut julkaisusta)

Järjestöneuvoja vuorotteluvapaan sijainen
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 210 000 jäsentä, joista naisia on 76 %. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla.

PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla. Työelämän asiantuntijana PAM parantaa jäsentensä toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua.


Haemme Helsinki-Uusimaan toimistoon, Helsinkiin

JÄRJESTÖNEUVOJAA vuorotteluvapaan sijaisuuteen

ajalle 1.9.2020 -28.2.2021

Tehtäviin kuuluu jäsenpalvelu ja erilaiset neuvontatehtävät työelämän kysymyksissä sekä toimisto- ja järjestötehtäviä sovittavan työnjaon mukaisesti. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää halua oppia työelämän pelisääntöjä ja ay-liikkeen järjestötoimintaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä tietotekniikan hyvää hallintaa. Tehtävässä englanninkielen taito on välttämätön. Joustava työtapa vaihtelevissa tehtävissä on eduksi. Perehdytämme työhön ja tuemme tehtävässä kehittymistä.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

 - ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai

- alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai

- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias, joka on ollut työttömänä työnhakija TE-toimistossa vähintään yhden päivän.

Jätä sähköinen hakemuksesi 31.5.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Johanna Sparf, maanantaisin ja tiistaisin klo 13-15 välisenä aikana  p. 040 3563346.