Järjestökoordinaattori
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme joukkoomme järjestökoordinaattoria perhe- ja sosiaalipalvelujen toimijoiden ja järjestöjen yhteistyön tiivistämiseen. Järjestökoordinaattorina kartoitat asiakkaiden tarpeita järjestöyhteistyön näkökulmasta. Tehtävänäsi on rakentaa uusia malleja vuoropuhelulle ja kehittää yhteistyötä lisääviä toimintatapoja ja prosesseja sekä järjestää yhteistyötilaisuuksia. Lisäksi olet mukana luomassa sähköistä järjestökarttaa ja tulet päivittämään sitä.

Tehtävä on uusi.

Perhe- ja sosiaalipalveluissa työskentelee laaja-alainen, osaava ja työstään innostunut ammattilaisten joukko. Perhe- ja sosiaalipalvelukokonaisuus koostuu lapsiperheille tarjottavista palveluista, lastensuojelun palveluista, vammaispalveluista sekä nuorten ja aikuisten sosiaalipalveluista. Palvelujemme perusta ovat perhekeskukset ja terveys- ja hyvinvointikeskukset, joissa molemmissa työskentelee sekä sosiaalihuollon että terveydenhuollon henkilöstöä.

Ammattilaisina teemme työtä monialaisena ja -ammatillisena yhteistyönä. Yhteistyössä tärkeä rooli on myös järjestöjen tuottamalla ehkäisevällä ja lakisääteisiä palveluja täydentävällä toiminnalla ja teemmekin paljon yhteistyötä usean järjestön kanssa. Yhteistyö vaatii kuitenkin koordinaatiota ja yhteistä palvelujen kehittämistä ja tarvitsemme joukkoomme osaajaa tähän tehtävään.

Työsi on liikkuvaa, mutta työpisteesi on Kallion virastotalossa, Toisella linjalla. Käytössäsi ovat Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin, työsuhde-edut sekä mukavien ja dynaamisten työkavereiden tuki.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Odotamme Sinulta kykyä tarttua asioihin, kykyä työskennellä sekä yksin että monialaisten tiimien kanssa. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii Sinulta hyviä yhteistyötaitoja, asiakaslähtöistä työskentelyorientaatiota sekä joustavuutta ja kiinnostusta järjestöjen kanssa tehtävän yhteistyön kehittämiseen.

Jotta pystyt hoitamaan tehtävää Sinulla tulee olla ymmärrys sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen kokonaisuudesta sekä järjestöjen tarjoamista palveluista. Katsomme järjestötyön kokemuksen eduksi.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Haastattelut toteutetaan viikoilla 24 ja 25. Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu voidaan tarvittaessa toteuttaa etähaastatteluna videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

https://www.hel.fi/sote/perheentuki-fi
https://www.hel.fi/sote/fi

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja Maarit Sulavuori, 050 549 0139, maanantaina 25.5. klo 14 - 16, keskiviikkona 27.5. klo 13-14.30 ja keskiviikkona 3.6. klo 9 - 11.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1363150
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki