(Poistunut julkaisusta)

Järjestöjohtaja
Suomen Punainen Risti

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haemme Suomen Punaiseen Ristiin

JÄRJESTÖJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Punainen Risti haluaa olla rohkea ja luotettava auttaja kotona ja maailmalla. Toimintaympäristömme on nopeassa muutoksessa. Muutokset haastavat yhteiskunnan kyvyn huolehtia kaikista ihmisistä ja vapaaehtoisjärjestöihin kohdistuu suuria odotuksia. Haasteisiin vastaaminen edellyttää uudenlaista yhteistyötä yli organisaatio- ja toimialojen.

Etsimme joukkoomme innostavaa ja strategista muutosjohtajaa luotsaamaan vapaaehtoistoimintaamme muuttuvassa ympäristössä yhdessä maanlaajuisen organisaatiomme kanssa.

Järjestöjohtaja vastaa kotimaan toiminnan tavoitteiden toteutumisesta valtakunnallisesti. Hän johtaa ja kehittää omaa toimialaansa, johon kuuluu järjestön vapaaehtoistoiminta, kotimaan katastrofivalmius ja -apu, terveyden- ja hyvinvoinnin edistäminen, nuorisotoiminta, sekä maahanmuutto- ja pakolaistoiminta.

Järjestöjohtaja toimii kolmen yksikön päällikön suorana esimiehenä. Hänen tehtäviinsä kuuluu oman toimialan tavoitteiden ja talousarvion toteutumisen seuranta, yhteistyö sidosryhmien kanssa ja järjestön edustaminen alan verkostoissa sekä kansallisen ja kansainvälisen kehityksen seuraaminen. Työkielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Odotamme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, strategista ajattelua, taitoa johtaa laajoja kokonaisuuksia ja hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja. Edellytämme 5-10 vuoden kokemusta vaativista johtamis- ja esimiestehtävistä. Odotamme motivaatiota ja taitoa johtaa vapaaehtoistoimintaa, aktiivista toimintaympäristön seuraamista ja kykyä innostaa ihmisiä muutokseen. Edellytämme hakijalta sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin.

Työ alkaa 1.12. tai sopimuksen mukaan. Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä, mutta työ edellyttää matkustamista pääsääntöisesti kotimaassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula puhelimitse 020 701 2010 torstaina 13.9. klo 14–15.30 ja maanantaina 17.9. klo 8.30–10 tai sähköpostitse kristiina.kumpula@punainenristi.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.09.2018 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.