(Poistunut julkaisusta)

Järjestöasiantuntija
Suomen Pakolaisapu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko tehdä vastuullista ja haastavaa työtä ihmisoikeuksien toteutumisen hyväksi? Haluatko tulla osaksi huipputiimiä?

 

Suomen Pakolaisavun kansalais- ja järjestötoiminnan yksikkö hakee osaavaan joukkoonsa kokenutta ja energistä


Järjestöasiantuntijaa

 

Kansalais- ja järjestötoimintayksikkö vastaa Suomen Pakolaisavun vapaaehtoistoiminnasta ja kansalaisaktiivisuutta tukevista toiminnoista. Nyt haettava järjestöasiantuntija sijoittuu yksikössä Järjestöhautomoon, joka tarjoaa maksuttomia koulutus- ja neuvontapalveluita yhdistystoiminnasta.

 

Tehtävästä:

Järjestöasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat muun muassa toimintaympäristön analysointi sekä valtakunnallinen yhteistyö eri sektorien toimijoiden kanssa. Lisäksi vastuualueellesi kuuluu koulutus ja konsultointi, kansalais- ja järjestötoimintaan liittyvät kokeilut sekä vaikuttava viestintä. Tehtävässäsi sinua tukevat esimiehesi sekä Järjestöhautomon muut asiantuntijat.

 

Tehtävä on uusi, ja saat rakentaa siitä näköisesi. Tehtävässäsi saat tilaisuuden työskennellä näköalapaikalla Suomen johtavassa ja kansainvälisestikin tunnetussa pakolaisasioihin erikoistuneessa järjestössä. Tehtävässäsi konsultoit ja koulutat monikulttuurisia järjestö- ja kansalaistoimijoita yhdistystoiminnan teemoista, seuraat alaa aktiivisesti sekä vastaat toiminnon viestinnästä ja vaikuttamistyöstä. Teet tiivistä yhteistyötä monipuolisen ja sektorit ylittävän kumppaniverkoston sekä järjestön eri yksiköiden kanssa. Lisäksi vastaat uudenlaisen kansalais- ja järjestötoiminnan kehittämisestä. Olet idearikas, ja sinulla on rohkeutta kokeilla uusia asioita. Teet tärkeää työtä, jolla on suuri merkitys koko järjestön tulevaisuudelle.

 

Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt, kattavat työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.

 

Edellytämme hakijalta:

 

 • korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta ja vähintään kolmen vuoden relevanttia kokemusta kansalais- ja järjestötoiminnan hallinnosta, suunnittelusta ja kehittämisestä
 • yhdistyshallinnon eri osa-alueiden tuntemusta
 • kykyä arvioida, suunnitella ja kehittää tavoitteellisesti järjestötoimintaa sekä havaita toimintakenttään liittyviä tarpeita ja haasteita
 • kiinnostusta kehittää monikulttuurista kansalais- ja järjestötoimintaa
 • kykyä suunnitella toimivia palvelu- ja koulutussisältöjä asiakkaiden tarpeet huomioiden
 • erinomaisia esiintymis- ja kouluttamistaitoja
 • kykyä vaikuttavan viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen eri kanavissa
 • hyviä verkostoitumistaitoja ja kykyä tavoitteelliseen yhteistyöhön
 • kykyä ja rohkeutta ideoida, kokeilla ja kehittää
 • kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
 • erinomaisia tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja
 • erinomaista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista käyttöä
 • matkustusvalmiutta Suomessa ja valmiutta tehdä satunnaisesti viikonlopputöitä

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on vakituinen ja sijoittuu Helsinkiin. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Mikäli olet etsimämme asiantuntija, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.3.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Järjestöasiantuntija”.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Tuuli Nikula, p. 044 761 6556, tavoitettavissa 28.2.2020 ja 4.3.2020 klo 13-16.