Järjestelmävastaava/Järjestelmäasiantuntija
Svea

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantojärjestelmien parissa perintäalalla? Miltä kuulostaa monipuoliset työtehtävät ja jatkuvasti kehittyvä työnkuva. Etsimme huipputyyppiä täydentämään järjestelmäkehitystiimiämme kokopäiväiseen työsuhteeseen Järjestelmävastaavaksi/ Järjestelmäasiantuntijaksi. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2021 saakka ja toimipisteesi voi sijaita Helsingissä, Sastamalassa tai Vaasassa. Tehtävässä työskentelet osana kymmenen hengen tiimiä.

Tehtävä:

Työtehtäväsi on monipuolinen ja vastuualueellasi ovat niin järjestelmärutiinien ylläpitäminen, kuukausiraporttien ja -ajojen muodostaminen kuin tuotannon tiimien avustaminen tuotantojärjestelmään liittyvissä kysymyksissä. Näiden lisäksi osallistut aktiivisesti tuotantojärjestelmään kuuluvien tehtäväpyyntöjen ratkomiseen. Tehtävässä teet päivittäin yhteistyötä liiketoimintajohdon, tuotannon sekä tuoteasiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle:

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen asiantuntijatehtävään, jossa pääset oppimaan uusia asioita, kehittämään itseäsi ja työskentelemään yhdessä muiden mukavien ja osaavien svealaisten kanssa yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. Me Svealla panostamme myös laajasti henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen moninaisin eduin (mm. kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan vakuutus, virike- ja lounasetu, tiimipäivät sekä paljon yhteisöllisyyttämme korostavia mukavia tapahtumia). Tarjoamme siis työpaikan, jossa on mukava työskennellä!

Toivomme sinulta:

  • Työkokemusta tuotantojärjestelmien ylläpidon parissa työskentelystä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta tekniseltä tai kaupalliselta alalta
  • Kykyä hallita yhtäaikaisesti sekä suuria kokonaisuuksia että pienempiä yksityiskohtia
  • Aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä ratkaisukeskeistä asennetta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Ymmärrys perintäalasta katsotaan vahvaksi meriitiksi

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta halua ottaa vastuuta, tehdä työtä tiimin jatkuvana tukena sekä kykyä oman työsi organisointiin. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet ”hands on” -tyyppi, pidät nopeatempoisesta tavasta työskennellä sekä pystyt hahmottamaan nopeasti laajoja kokonaisuuksia. Lisäksi meille on tärkeää se, että olet tiimipelaaja, joka haluaa olla osaltaan tekemässä Sveasta entistä paremman työpaikan ja vieläkin menestyneemmän toimijan alallaan. 

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa 27.9.2020 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotepäällikkö Satu Seppelin p. +358438240499/ satu.seppelin@svea.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot