(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmävastaava
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Telia Datainfo Oy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tehdä töitä tuottavasti sekä kasvattaa henkilöstön valinnan vapautta. Palvelumme mahdollistavat työnteon mobilisoinnin, lisäävät henkilöstön tehokkuutta sekä tuovat asiakkaan toimintaan kilpailuetua. Saumattomasti rakennettu mallimme takaa, että tärkeät tietosi ovat turvassa ja käytettävissäsi aina kun niitä tarvitset. Telia Datainfo kuuluu Telian B2B-perheeseen ja yhdistyy Telia Inmics-Nebulaan 1.1.2020.

Oletko innostava asiantuntija ja ennakkoluuloton tiimipeluri, etkä kaihda haasteita? Tässä loistava mahdollisuus kehittää uraasi kansainvälisen tason huippuasiantuntijaroolissa, toiminnanohjauksen kehittämisen parissa. Tiimissämme on alansa lahjakkaimpia tekijöitä, hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä. Etsimme nyt joukkoomme Helsinkiin osaavaa ja kehittymishaluista järjestelmäomistajaa vastaamaan toimintamme ytimessä olevan toiminnanohjausjärjestelmän kehittämisestä.

JÄRJESTELMÄVASTAAVA

Datainfo on suomen suurin B2B-toimittaja muun muassa yritysten puhelinhankintoihin. Toimitusnopeus, lisäpalvelut, maksamisen vaihtoehdot sekä kansainvälistyvä liiketoiminta tuovat jatkuvasti uusia tarpeita. Tehtävässäsi toimit toiminnanohjausjärjestelmän kehityksen ja ylläpidon asiantuntijatehtävissä. Toimit kokonaisvastuullisena asiantuntijana kehittämässä toiminnanohjausjärjestelmää vastaamaan yhtiön liiketoimintatarpeisiin sekä tukemassa muiden järjestelmien, kuten tilausjärjestelmämme, kehitystä.

TOIVOMME

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset mielellään useamman vuoden kokemusta ICT-alalta sekä jo saavutettuja kannuksia liiketoimintaprosessien automaatiohankkeista. 

Lisäksi sinulla on prosessi- ja järjestelmäosaamista seuraavilta osa-alueilta:

  • Epicorin tai muun toiminnanohjausjärjestelmän kehitys
  • Liiketoimintavaatimusten tekninen määrittely
  • Prosessien mallintaminen (esim. UML)
  • Prosessien kehitys ja automatisointi

Teknologiapuolella tarvitset erityisesti lähinnä SQL-osaamista, mutta olisi hienoa, jos sinulla on kokemusta myös näillä koodaamisesta: .Net (C#, VB.NET, ASP.NET), rajapinnat ja näiden välinen viestintä (API ja XML). Hallitset systemaattisen testaus- ja ongelmanratkaisutyön parhaat käytännöt sekä ymmärrät palvelunhallinnan perusviitekehyksen käsitteistön (ITIL) ja tunnet siihen liittyviä työkaluja.

Olet tehokas joukkuepelaaja ja pystyt keskustelemaan luontevasti erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Sinulla on erinomaiset suomen ja englannin kielen suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot. Osaat toimia luontevassa vuorovaikutuksessa sekä asiantuntijoiden että johdon päätöksentekijöiden kanssa.

TARJOAMME

Meillä voit olla mukana rakentamassa tulevaisuuden moderneja palveluita jo tänään. Suuret kotimaiset ja kansainväliset asiakkaamme ja pohjoismainen työympäristö avaavat urallesi hienoja näkymiä. Ison konsernin edut ja pienen talon ketteryys yhdistyvät alansa johtavassa ICT- ja mobiiliteknologia-alan palveluita asiakkailleen tuottavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen ja modernit työvälineet, sekä ennen kaikkea mukavat ja luotettavat työkaverit. 

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävästä antaa Markus Vuorinen, puh. 040 351 8207 tai markus.vuorinen@inmicsnebula.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 23.6.2019 mennessä!