(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmävastaava
Elenia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Oletko kehittäjäpersoona ja positiivinen ongelmanratkaisija? Nautit haasteista ja työskentelystä monipuolisissa verkostoissa? Hahmotat nopeasti liiketoimintaprosessit ja osaat viestiä niiden tarpeet järjestelmäkehitykseen?

Nyt etsimme sähköverkkoliiketoimintaamme Tampereelle

JÄRJESTELMÄVASTAAVAA

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Eleniassa ja energisen tyypin roolin Aluekumppanuudet -tiimissä. Tiimimme vastaa alueellisten urakointikumppaneidemme johtamisesta, yhteistyöstä ja tilaus-toimitus -prosessien kehittämisestä. Vuosittain tiimimme johtaa noin 40 miljoonan euron kokonaisuutta.

Alueelliset urakointikumppanimme hoitavat vuosittain tuhansia sähköverkon rakentamiseen, kunnossapitoon, palvelutöihin ja vianhoitoon liittyviä työtilauksia. Siksi yhteisen tilaus-toimitus -prosessin tehokkuus ja toimivat järjestelmät ovat meille tärkeitä.

Sinun roolisi

Järjestelmävastaavana olet vastuussa, että järjestelmien päivittäinen toiminta ja järjestelmäkehitys tukevat liiketoimintaprosessiemme tavoitteita. Tehtävänäsi on poistaa prosessien pullonkauloja ja parantaa näin toimintamme tehokkuutta.

Vastaat mm. kumppaniyhdyspintaan ja raportointiin liittyvien IT-järjestelmien toiminnasta, kehityksestä ja käytön tukemisesta. Teet tiivistä yhteistyötä Elenian IT-kehitystiimien ja IT-kumppaneidemme kanssa sekä osallistat kumppaneita mukaan yhteiseen IT-kehitykseen. Koordinoit ja osallistut järjestelmäkehityshankkeisiin, vaatimusmäärittelyihin ja testauksiin.

Olemme juuri käynnistäneet ERP-toiminnanohjausjärjestelmämme uusintahankkeen ja myös tähän hankkeeseen sinulle on kaavailtu avainroolia. Lopullinen tehtäväkokonaisuus rakentuu valittavan henkilön mielenkiinnon ja kokemuksen perusteella.

Työssäsi sinua tukevat tiimimme osa-aluevastuulliset prosessikoordinaattorit ja muut tiimimme aktiiviset ja näkemykselliset osaajat. Tiimimme sisällä on selkeät vastuut ja vastuuta myös mielellään otetaan. Prosesseista ja järjestelmistä löytyy aina kehitettävää, emmekä usko, että sinäkään tulet meillä tylsistymään.

Oikean osaajan tuntomerkit

Emme hae ”koodaavaa bittinikkaria” vaan henkilöä, joka on vahvasti sinut erilaisten järjestelmien kanssa ja kykenee viestimään niistä niin käyttäjille kuin järjestelmää teknisesti kehittäville IT-asiantuntijoillekin. Toki, ei siitä koodaustaidosta missään nimessä haittaa ole.

Sinulta tulisi löytyä kokemusta prosessien ja järjestelmien kehityshankkeista. Erityisesti eduksesi luetaan, jos sinulla on tietämystä toimialastamme ja/tai yleisesti ERP-järjestelmistä.

Mielestämme on myös hienoa, jos sinulla on kokemusta järjestelmäintegraatiohankkeista (esim. TIEKE Energia sanomaliikenne) ja Lean-periaatteiden soveltamisesta prosessikehitykseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi:

  • korkeakoulututkintoa
  • kykyä tarkastella prosesseja kriittisesti yksityiskohtien, yhteistyökumppaneiden ja kokonaisuuksien näkökulmasta
  • määrätietoista ja analyyttistä työskentelyotetta
  • rohkeutta esittää perusteltuja mielipiteitä ja päätöksentekokykyä
  • vaikuttavaa kirjallista ja suullista viestintää
  • yhteistyökykyä ja joukkuepelaajan asennetta

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluekumppanuuspäällikkö Harri Salomäki, puh. 040 5215 729. Voit olla yhteydessä Harriin 2.7. -6.7. ja 23.7.-3.8. välisenä aikana.

Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi 5.8.2018 mennessä www.elenia.fi/ura -sivujen kautta. Kerrothan hakemuksessasi meille motivaatiostasi, osaamisestasi ja palkkatoiveesi.