(Poistunut julkaisusta)

JÄRJESTELMÄVASTAAVA, Espoo
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018
Suomen Hippos ry on valtakunnallinen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Suomessa on 74 200 hevosta. Keskusjärjestö pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista, johtaa ja valvoo ravikilpailutoimintaa sekä harjoittaa koulutus-, järjestö- ja julkaisutoimintaa. Suomen Hippos ry omistaa Suomen Hevosurheilulehti Oy:n.

 

Hippos ry hakee vakituiseen tehtävään kokenutta 

JÄRJESTELMÄVASTAAVAA 

Tehtävässä vastaat Hippos ry:n heppajärjestelmän kokonaisuudesta, kehittämisestä ja ylläpidosta yhdessä muun asiantuntijatiimin kanssa. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa. 

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Olet ylläpitänyt ja kehittänyt SQL-tietokantaa ja ohjelmoinut Javalla; eduksi katsomme Linuxin ylläpitotaidot. Järjestelmän ajoympäristö on pilvialusta, jonka hallinnointi on osa tehtävänkuvaa ja toivoisimme, että tunnet pilvialustojen toimintalogiikan. Ymmärrät liiketoimintaa, olet ongelmanratkaisukykyinen ja Sinulla on positiivinen, joustava ja asiakaslähtöinen asenne työn tekemiseen.  

Järjestelmä on hyvin laaja, joten halukkaalle suunnittelua, kehitettävää sekä mielenkiintoisia haasteita riittää. Olemme ensi vuodelle panostamassa laajasti Heppa-järjestelmän kehittämiseen ja kehittämistä tukemaan tulee myös ulkoisia konsultteja. Tehtävässä raportoit IT-päällikölle sekä kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. 

Tiimissä on kuusi osaavaa asiantuntijaa. Halutessasi voit toimia tiimin esimiehenä, mutta mikäli kiinnostuksesi kohdistuu enemmän tekniseen tekemiseen, ei esimiesvastuu ole välttämätön. Työyhteisömme on erittäin tiivis ja yhteistyöhenkinen – meillä viihdytään ja annetaan vapauksia ”toteuttaa itseään”.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä, kehittämään ainutlaatuista järjestelmää ja suunnittelemaan kokonaisuutta yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon, netin, puhelimen, lounas- ja liikuntaedut. Kokoonnumme myös yhdessä pelaamaan salibandya sekä kesäisin jalkapalloa.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 23.10.2018 mennessä päivitetyllä suomenkielisellä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Pia Santanen sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.