Järjestelmätukihenkilö, Helsinki, HOK-Elanto
HOK-Elanto Liiketoiminta Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 600 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa pääkaupunkiseudulla vakituisen työpaikan noin 6000 palvelualan ammattilaiselle yli 300 toimipaikassa. Meidän tärkein tehtävämme HOK-Elannon tukitoiminnoissa on auttaa kentän esimiehiä ja työntekijöitä onnistumaan työssään parhaalla mahdollisella tavalla. http://www.hok-elanto.fi

Haemme nyt HR-osastollemme JÄRJESTELMÄTUKIHENKILÖÄ kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua tehtävässä, jos sinulta löytyy:

 • Kiinnostusta ja ymmärrystä tietotekniikasta, hyvät Office365 taidot
 • Halua ja kykyä tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua asiakkaillemme
 • Oma-aloitteisuutta ja vastuunottokykyä
 • Osaamista kaupan ja/tai MaRaVan työehtosopimuksen keskeisistä määräyksistä ja tulkinnoista
 • Rutiinien sietokykyä ja taitoa työskennellä yhteistyössä yhtenä osana tuki- ja työvuorosuunnittelutiimiämme

Jos tämä vaatimuslista ei kuitenkaan ole kaikilta osin täysin hallussa, sitten sinun tulee olla vaan kerta kaikkiaan huipputyyppi, todella nopea oppimaan asioita ja hyvällä tavalla hiukan kreisi! Tietotekninen taipumus ja kiinnostus on tehtävän luonteen kannalta oleellista. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin asenne, kyky ottaa vastuuta ja hoitaa työt laadukkaasti. Meidän 10 hengen asiantunteva ja ahkera tiimi perehdyttää sinulle tarvittaessa järjestelmät, prosessit ja toimintatavat.

Mitä sitten tarkalleen ottaen tulisit tekemään?

Hakemamme henkilön avaintehtävänä on tukea ja palvella yli 600:a työvuorosuunnittelujärjestelmän (Ortec OWS, ESS ja AHP) käyttäjää kaikilla liiketoiminta-alueillamme sekä puhelimitse että sähköpostitse. Asiakkaamme ovat aika ihania ja ongelmanratkaisukykyäsi pääset käyttämään aivan varmasti! Tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluvat erilaiset säännöllisesti toistuvat järjestelmän ylläpitotehtävät. Ja jos esiintymishaluja löytyy, niin pääset myös osaksi valmennustiimiämme perehdyttämään uusia esimiehiä järjestelmän käyttäjiksi.

Mitä tarjoamme?

Emme luonnollisesti etsisi tiimiimme huipputyyppiä, jos meillä entuudestaan ei niitä jo olisi. Lisäksi työskentelemme aivan huipputyöpaikassa! Vastineeksi saat siis erittäin ammattitaitoiset ja ahkerat tiimikaverit sekä hyvän työnantajan kattavat henkilöstöedut. Ja itse asiassa työtilatkin ovat huippuluokkaa – muutimme vastikään uusiin tiloihin Pasilan Triplassa, jonka lisäksi etätyöskentely on mahdollista.

Jos vielä haluat kysyä jotain, meilaa tai soita Valtasen Katille kati.valtanen@sok.fi tai puh. 010 76 60616 (ke 16.6. klo 13-15).

Hakuaika päättyy 20.6.2021. Aloitus elo-syyskuun aikana sopimuksen mukaan.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja pyrimme valitsemaan tehtävään sopivan henkilön mahdollisimman nopeasti. Älä siis anna onnesi lipua ohitsesi vaan hae tehtävää NYT!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1465110
 • Tehtäväalue: IT, Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki