Järjestelmätestaaja/data-analyytikko (osa-aikainen 22,5 h/vko), Neste Oyj, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021
Haluatko päästä osaksi globaalin yrityksen arkea ja antaa oman työpanoksesi tietojärjestelmätestauksen ja datan analysoinnin tehtäviin? Etsimme nyt asiakkaallemme Neste Oyj:lle osa-aikaista Järjestelmätestaajaa/data-analyytikkoa helmikuun loppuun asti Espooseen. Tehtävä sopii loistavasti esimerkiksi teknisesti orientoituneelle ja itseohjautuvalle loppuvaiheen opiskelijalle, joka taitaa sujuvasti niin suomen kuin englanninkin. Työaikoja voidaan hieman räätälöidä tilanteesi mukaan, mutta pystythän työskentelemään vähintään 22,5 h/vko. Lue lisää alta ja hae jo tänään - etenemme haussa nopealla aikataululla!
KUVAUS
Nesteen järjestelmätestaajana ja data-analyytikkona työskentelet verotukseen liittyvien tietojärjestelmätestauksen tehtävien parissa. Pääset osaksi tiivistä ja ammattitaitoista verotiimiä, mutta projektiin liittyvän kommunikoinnin kautta pääset tekemään yhteistyötä lukuisten muidenkin kollegoiden kanssa. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen toimistolla Keilarannassa, jonka jälkeen tehtävää on mahdollista tehdä pääasiassa etänä. Tavoitteena on, että perehdytyksen jälkeen osaat käyttää SAP S/4HANA-järjestelmää itsenäisesti ja kykenet itseohjautuvaan työskentelyyn. Tilanteestasi riippuen voit työskennellä vaihdellen ja erilailla yhdistellen kokonaisia ja puolikkaita työpäiviä viikon aikana.

Tarjoamme


* Arvokasta työkokemusta suuresta suomalaisesta pörssiyhtiöstä
* Osaavien ja kansainvälisten kollegoiden tuen
* Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista SAP S/4HANA:n ja verotusasioiden parissa
* Joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Testauksessa tarvittavien tietojen kerääminen järjestelmästä
* Testaushavaintojen kirjaaminen seurantajärjestelmään
* Oman yksikön testauksen koordinointi
* Muut mahdolliset tehtävät (mm. verotietojen oikeellisuuden tarkastaminen järjestelmästä, virheiden ja niiden syiden etsiminen ja korjauttaminen, veroilmoitusten antaminen ja erilaiset tietojen kokoamis- ja käsittelytehtävät)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. datapuolen opintoja) - voit olla vastavalmistunut tai loppuvaiheen opiskelija
* Hieman aiempaa työkokemusta asiantuntijatyöstä esimerkiksi kesätyön kautta
* Kokemusta tietojärjestelmien käytöstä ja teknistä suuntautuneisuutta
* Erinomaiset vuorovaikutus- ja koordinointitaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito - pääasiallinen työskentelykielesi on englanti


Eduksi laskemme SAP-osaamisen.

Työntekijänä olet:
* Nopea oppimaan ja motivoitunut kehittämään omaa osaamista
* Omatoiminen ja itseohjautuva
* Tarkka ja järjestelmällinen
* Proaktiivinen ja rohkea kommunikoija

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian (ideaalisti 1.11.2021)
* Kesto: Helmikuun 2021 loppuun, jonka jälkeen voidaan tarkastella muita jatkomahdollisuuksia
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nesteen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neste Oyj tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508670
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo