(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmätestaaja
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Haemme järjestelmätestaajaa tuotekehitystiimiimme Vantaalle. Tehtävä pitää sisällään elektronisen mittausjärjestelmän testausta ja vikatilanteiden hakua kehittämällä tähän sopivaa ohjelmistoa ja testiskriptejä. Tehtävä on määräaikainen (1,5 vuotta).

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta esim. insinööri, DI (Elektroniikka/ohjelmistotekniikka) sekä kokemusta tuotekehitys-/laboratorioympäristössä työskentelystä. Arvostamme kokemusta ohjelmoinnista kuten Python, Java, JavaScript. Myös C- ja C++-kielten tuntemuksesta on hyötyä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus järjestelmätestauksesta, mittalaitteiden ohjauksesta sekä elektroniikan tuntemus.

Työskentelyotteesi on käytännönläheinen, suunnitelmallinen ja tarkka. Tartut uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti ja vaativa tekninen ongelmanratkaisu motivoi sinua. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Taiminen 0500961758 tai Timo Salmi 040-5742070. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä viimeistään 15.10. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 78 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com