Järjestelmätestaaja, Ruokavirasto
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Etsimme Ruokavirastolle kehittymishaluista järjestelmätestaajaa Viikkiin. Mikäli testaus on lähellä sydäntäsi, olet sinnikäs tiimipelaaja ja haluat työskennellä mielenkiintoisten projektien parissa, kyseinen tehtävä voi olla sinua varten. Tässä tehtävässä kokemus ei ole tärkeintä, vaan into ja motivaatio. Lue alta työnkuvasta lisää ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Järjestelmätestaajana työskentelet Ruokaviraston tiloissa kokeneemman kollegan rinnalla. Tulet työskentelemään ketterin menetelmin, useiden projektien ja ylläpidettävien järjestelmien parissa. Päätehtäväsi keskittyvät elintarvike- ja terveydensuojelun valvontatietojärjestelmän pariin.

Tiimien kokoonpanot vaihtelevat projektista riippuen, mutta tueksesi saat mm. teknisen arkkitehdin, projektipäällikön sekä kehitystiimin. Tehtävässä menestyäksesi et välttämättä tarvitse aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta odotamme sinulta perusosaamista ja ymmärrystä tietojärjestelmien ylläpidosta, ohjelmoinnista ja/tai tietokannoista, rohkeaa ja avointa asennetta, sekä halua oppia uutta.

Tarjoamme


* Osaavan ja kokeneen tiimin tuen
* Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät testauksen parissa
* Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa yrityksen sisällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Määrittelyn läpikäynti
* Testaussuunnittelu
* Testauksen suorittaminen
* Testaustilanteiden raportointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva tekninen korkeakoulutustausta (esim. tietojenkäsittelystä)
* Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä joko kouluprojektien, harjoittelun tai harrastuneisuuden kautta
* Hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot
* Hyvä kirjallinen ilmaisutaito
* Sujuva suomen kielen taito (ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi)


Koodaustaustan ja harrastuneisuuden lisäksi katsomme eduksi osaamisen seuraavista teknologioista: Java, Javascript, HTML5, relaatiotietokannat (Oracle ja PostgreSQL), SQL-kyselykieli, Jira-työkalu, SCRUM-osaaminen.

Lisäksi työntekijänä olet:


* Sinnikäs
* Huolellinen
* Ongelmanratkaisija


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 7,5-9,5 kk, mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta yritykseen
* Sijainti: Mustialankatu 3, Viikki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ruokaviraston puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Ruokavirasto toimii ihmisten, eläinten ja kasvien terveyden hyväksi, tukee maaseudun elinvoimaisuutta ja kehittää ja ylläpitää tietojärjestelmiä. Ruokavirasto aloitti toimintansa 1.1.2019, kun Elintarviketurvallisuusvirasto, Maaseutuvirasto sekä osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskusta yhdistettiin uudeksi virastoksi. Lue asiakasyrityksestämme lisää täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340744
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki