Järjestelmäsuunnittelija
Visma Software Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2021

Etsimme Visma LTR tuotekehitykseen asiakkaidemme liiketoimintatarpeita ymmärtävää järjestelmäsuunnittelijaa. Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille talouden- ja toiminnanohjauksen järjestelmiä toimittava ohjelmistotalo. Kehitämme, toimitamme ja tuemme mm. Visma Fivaldi, Visma L7, Visma Nova ja Visma.net -ohjelmistoja. Visma Software kasvaa huimaa vauhtia ja tällä hetkellä meillä työskentelee jo lähes 250 ohjelmistoalan asiantuntijaa useilla eri paikkakunnilla. Visma sijoittui suurten yritysten sarjassa tänä vuonna jo kolmatta vuotta peräkkäin kolmen parhaan joukkoon Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa.

Visma LTR on työnohjauksesta, sisälogistiikasta, työtapahtumista, laadunvalvonnasta ja ostolaskujen kierrätyksestä koostuva järjestelmä ja sitä käytetään selainpohjaisena käyttöliittymänä mm. Visma L7, Visma.net ja Visma Nova toiminnanohjausjärjestelmien kanssa. Visma LTR käyttää nykyaikaisia, mm. Angular ja .NET, teknologioita.
 

Tehtävän vastuualueet:

Järjestelmäsuunnittelijan roolissa koordinoit, innovoit ja kehität ohjelmistoja yhdessä Visma LTR tiimien asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluvat Visma LTR:n ominaisuuksien määrittely, käyttöliittymäsuunnittelu, julkaisu ja dokumentointi. Toimenkuva rajataan aluksi työnohjauksen ja työtapahtumien kokonaisuuteen, jolloin olet vastuussa yhdestä Visma LTR:n tärkeästä kokonaisuudesta. Myöhemmin rooli voi kasvaa koskemaan myös muita osa-alueita.

Vastaat omalta osaltasi, että kehitysprojektien tulokset vastaavat asiakkaidemme odotusarvoja niin teknisen, toiminnallisen kuin dokumentaation laadun osalta. Meille asiakkaiden tyytyväisyys ja lopputulosten laatu on tärkeä, ja olet tärkeä osa tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Tulet työskentelemään Visma LTR tuotekehityksessä Jyväskylässä. Helsinki, Tampere ja Turku ovat myös mahdollisia toimipisteitä, sisältäen tällöin jonkin verran matkustamista Jyväskylään.
 

Mitä odotamme Sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä työnohjaukseen ja työtapahtumiin liittyvää käytännön osaamista. Ymmärrät työnohjauksen tärkeyden projekti- ja huoltoliiketoiminnassa. Osto- ja myyntitilaukset, sekä myyntitarjoukset ovat tuttuja käsitteitä ja olet niiden parissa työskennellyt. Sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavien järjestelmien käytöstä tai tuotekehityksestä.

Odotamme sinulta määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä hyviä organisointi- ja kommunikointitaitoja. Olet kiinnostunut yksityiskohdista, mutta näet myös niiden yläpuolelle hahmottaen kokonaisuuksia moniulotteisesti. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on halu ja kyky toimia “tulkkina” asiakastarpeiden ja ohjelmistokehittäjiemme välillä. Osaat priorisoida tekemistäsi, sillä ohjelmistokehityksessä mahdollisuudet ovat loputtomat.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia, kokeneita sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Visma L7 ja Visma LTR Team Manager Matias Kostiainen (lomalla 12.7 - 26.7.2021)
matias.kostiainen@visma.com tai +358 400 797648.
 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: hrsupport@visma.com
Sijainti: Lutakonaukio 7
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475142
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä