(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäsuunnittelija
Vsima Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020
Etsimme 18 hengen tuotekehitystiimiimme teollisuusasiakkaidemme liiketoimintatarpeita ymmärtävää järjestelmäsuunnittelijaa. Tulet työskentelemään Visma L7 ja Visma LTR tuotteiden tuotekehityksessä Jyväskylässä. Helsinki ja Tampere ovat myös mahdollisia toimipisteitä, sisältäen tällöin jonkin verran matkustamista Jyväskylään.

Visma L7 on monialainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka tarjoaa monipuoliset työkalut taloushallinnon, urakoinnin, teollisuuden ja kiinteistöhallinnan ammattilaisten eri tarpeisiin. Visma Liikkuvan Työn Ratkaisut (LTR) on mm. Visma L7:ää tukeva selainpohjainen järjestelmä, jota käytetään kiinteänä osana työnohjauksessa, varaston ylläpidossa, työtapahtumissa, laadunvalvonnassa ja ostolaskujen kierrätyksessä.

Tehtävässä koordinoit, innovoit ja kehität ohjelmistoja yhdessä Visma L7 ja Visma LTR asiantuntijoiden, sekä asiakkaiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu tehtävät määrittelystä kehittämiseen, julkaisuun ja dokumentointiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä PK-teollisuuden toimintaprosesseista. Sinulla on jo mahdollisesti aiempaa kokemusta vastaavien teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä tai tuotekehityksestä. Suomen kielen lisäksi edellytetään myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Kykenet systemaattiseen työskentelyyn ja tuottamaan määrittelyitä sekä ohjeita muille tiimiläisille. Ketterien tuotekehitysmenetelmien tuntemus on eduksi.

Odotamme sinulta määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä hyviä organisointi- ja kommunikointitaitoja. Olet kiinnostunut yksityiskohdista, mutta näet myös niiden yläpuolelle hahmottaen kokonaisuuksia moniulotteisesti. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on halu ja kyky toimia “tulkkina" asiakastarpeiden ja ohjelmistokehittäjiemme välillä.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia, kokeneita sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä osaksi Great Place to Work -palkittua kasvuyritystä, jossa kannustetaan kokeilemaan, oppimaan ja haastamaan olemassa olevia käytäntöjä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään 6.4.2020.

Lisätietoja saat Visma L7 ja Visma LTR Team Manager Matias Kostiaiselta, matias.kostiainen@visma.com tai +358 400 797648.
Paras aika on tavoitella ma 23.3 klo 14 - 15 ja ma 30.3 klo 14 - 15.