Järjestelmäsuunnittelija
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme Haaga-Helia ammattikorkeakouluun IT-palveluihin
järjestelmäsuunnittelijaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan.

Työnkuvaus
Tehtäviin kuuluvat Windows-arkkitehtuuriin pohjautuvien järjestelmien, palveluiden ja tietoturvan kehittäminen ja ylläpito. Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista Microsoftin core-teknologioista, kuten AD, ADFS, Azure AD, Radius ym. Tämän lisäksi tulee olla kokemusta laajan palvelinympäristön hallinnasta ja ylläpidosta, identiteetinhallinnasta Microsoftin pilvessä ja Microsoftin pilvipalveluiden ylläpidosta ja hallinnasta. Lisäksi vastuisiin kuuluu vaativaa ongelmanratkaisua ja riskienhallintaa, sekä ratkaisuista viestintää ja dokumentointia.

Järjestelmäsuunnittelija osallistuu tietoturvan kehittämiseen ja on eduksi, jos hakijalla on kokemusta Microsoftin tietoturvaratkaisuista sekä Certified Ethical Hacking –koulutus tai vastaava kokemus. Azure-teknologian ja -ratkaisujen osaaminen on eduksi. Tietoliikenteen ja verkon aktiivilaitteiden tuntemus on hakijalle eduksi, samoin kuin kokemus VMware ESX –ympäristön hallinnasta.
Tehtäväkokonaisuutta on mahdollista muokata valittavan henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen perusteella.

Edellytämme korkeakoulututkintoa ja vähintään 5 vuoden työkokemusta alalta, hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja ja yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-järjestelmäpäällikkö Olavi Kurttio p. 050 3104015 to 12.12. klo 12 - 13, pe 13.12. klo 13 - 14 tai ke 18.12. klo 9 - 10.

Hae tehtävää viimeistään 31.12.2019. Liitä hakemukseen CV.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot