(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäsuunnittelija
Suomen Erillisverkot -konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Erillisverkot-konserni hakee

Järjestelmäsuunnittelijaa

Haemme järjestelmäsuunnittelijaa vastaamaan tietoliikenneverkon dokumentointiin käytettävien ohjelmistojen ja tietojärjestelmien tuotantotoiminnasta ja tuotannon aikaisesta kehittämisestä. Järjestelmäsuunnittelijana vastaat nimettyjen ohjelmistojen ja tietojärjestelmien tuotantotoiminnasta, sekä osallistut järjestelmien ja sitä ympäröivien kokonaisuuksien kehityshankkeisiin varmistaen järjestelmien soveltuvuuden toiminnan kehittyviin tarpeisiin. Tehtävä sijoittuu tytäryritys Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammattikorkeakoulutason tutkintoa, tai vastaavia tietoja ja taitoja. Toivomme aikaisempaa kokemusta tietojärjestelmien käytännön tuotanto- ja kehitystoiminnasta korkean tietoturvallisuuden toimintaympäristössä. Aikaisempi kokemus tietoliikenneverkon dokumentointi-, paikkatieto- tai verkkotietojärjestelmistä nähdään eduksi. Oleellisempaa on kuitenkin tahto oppia ja kehittyä uusien haasteiden parissa. Arvostamme myös aikaisempaa käytännön kokemusta systeemi- ja projektityöstä, sekä ict-ympäristöjen prosessiohjautuvasta ylläpitotoiminnasta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää kokonaisuuksien hallintaa, organisointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoja sekä hyvää englannin kielen taitoa. Hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi kyky itsenäiseen työhön ja tiedon soveltamiseen uusien ratkaisujen kehittämiseksi ovat avain tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee ensisijaisesti joko Oulussa tai Jyväskylässä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilö turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: "Järjestelmäsuunnittelija ICT". Kirjoita sähköpostiin yhteystietosi ja milloin sinut parhaiten tavoittaa, niin sinuun ollaan yhteydessä.

Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 7.4.2019 mennessä.